Kā sakopt trauku lupatiņu

Kā sakopt drūmu trauku lupatiņu

Trauku lupatiņas ir būtiskas preces jebkurā virtuvē. Tie palīdz mums nožūt ēdienus, tīrīt virsmas un pat aizsargāt rokas no karstuma. Tomēr laika gaitā ir ierasts, ka šīs drānas ir drūmas un ar traipus, kurus ir grūti noņemt.

Kāpēc trauku lupatiņas ir drūmas?

Ir vairāki iemesli, kāpēc trauku drānas var būt drūmas. Tauku uzkrāšanās, pārtikas un netīrumu paliekas galvenokārt ir atbildīgas par audumu atstāšanu ar netīru un nolietotu izskatu.

Kā sakopt ar grimētā traukā?

Ir dažādas metodes, kuras var izmantot bezjēdzīgu trauku tīrīšanai. Zemāk mēs uzskaitām dažas efektīvas iespējas:

  • Karstā ūdens ziepes: Uz dažām stundām mērciet drānas karstā ūdenī ar ziepēm. Tad berzējiet traipus ar suku vai sūkli un labi izskalojiet.
  • nātrija bikarbonāts: pagatavojiet nātrija un ūdens bikarbonāta mapi un uzklājiet traipus. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam nomazgāt.
  • Balts etiķis: mērcēt drānas karstā ūdens šķīdumā un baltā etiķī. Ļaujiet tai rīkoties dažas stundas un pēc tam nomazgāt.
  • citrons: izspiediet citrona sulu virs traipiem un ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes. Tad mazgājiet normāli.
  • Padoms: Izvairieties no ļoti agresīvu balinātāju vai ķīmisku vielu lietošanas, jo tie var sabojāt trauku lupatiņas.

    Kā novērst trauku drānas?

    Papildus tam, kā zināt, kā sakopt bezjēdzīgas trauku audumus, ir svarīgi pieņemt dažus pasākumus, lai neļautu to netīriem un viegli nolietotiem. Pārbaudiet dažus padomus:

    • Regulāri nomainiet audumus: Ieteicams mainīt trauku audumus ik pēc divām vai trim dienām, atkarībā no lietošanas. Tādējādi jūs izvairāties no netīrumu uzkrāšanās.
    • Audības atsevišķi nomazgājiet: Nomazgājiet trauku audumus atsevišķi no citām drēbēm, lai novērstu to iekrāsošanu.
    • labi izskalojiet: Pārliecinieties, ka pēc lietošanas labi izskalojat trauku audumus, lai noņemtu pārtikas un ziepju atlikumus.
    • Ļaujiet drānām pilnībā nožūt: Pēc mazgāšanas pagariniet trauku drānas gaisīgā vietā, lai tās pilnībā nožūtu pirms to glabāšanas.

    Sekojot šiem padomiem un izmantojot pareizās tīrīšanas metodes, jūs varēsit saglabāt trauku audumus vienmēr tīras un bez drūmas.

    Mēs ceram, ka šī informācija ir bijusi noderīga! Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk.

    Avoti: https: //www.blogdicasdaverdade .com.br/as-limpar-prato-prato-ancarraded/