Kā jūs sūtāt Insta

Kā nosūtīt Instagram

Vai esat kādreiz domājis, kā caur Instagram nosūtīt kādam dāvanu? Ja tā, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā rakstā mēs parādīsim, kā jūs varat nosūtīt dāvanas draugiem un ģimenei tieši caur Instagram. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā!

1. solis: atrodiet perfektu dāvanu

Pirmais solis, lai nosūtītu dāvanu caur Instagram, ir atrast perfektu dāvanu personai, kuru vēlaties dot. Padomājiet par viņas interesēm un gaumi un meklējiet kaut ko nozīmīgu un īpašu.

2. solis: iegādājieties dāvanu

Pēc ideālas dāvanas atrašanas ir pienācis laiks to iegādāties. To var izdarīt fiziskā vai tiešsaistes veikalā, atkarībā no produkta pieejamības. Pirkšanas procesā noteikti norādiet pareizo piegādes adresi.

3. solis: iepakojums un nosūtīšana

Pēc dāvanas saņemšanas jūs varat to skaisti iesaiņot un personalizēt. Pievienojiet karti ar īpašu ziņojumu, lai dāvana būtu vēl īpašāka. Tad jūs varat nosūtīt dāvanu pa pastu vai noīrēt piegādes pakalpojumu, lai veiktu piegādi.

4. solis: kopīgojiet vietnē Instagram

Tagad ir pienācis laiks dalīties ar īpašo brīdi Instagram! Nofotografējiet iesaiņojumu vai personu, kas saņem dāvanu un uzrakstiet radošu parakstu. Neaizmirstiet atzīmēt personu, kas saņem dāvanu, un izmantot atbilstošas ​​hashtags, lai palielinātu amata redzamību.

  • Nofotografējiet dāvanu
  • Uzrakstiet radošu parakstu
  • Atzīmējiet personu, kas saņem dāvanu
  • Izmantojiet atbilstošas ​​hashtags

  • <

    noklikšķiniet šeit , lai uzzinātu vairāk par to, kā nosūtīt dāvanas caur Instagram.

    Atsauces:

    1. Pārsteigt un izgaismot kādu īpašu
    2. Dalieties īpašos mirkļus ar saviem sekotājiem
    3. Palieliniet savu zīmolu vai biznesa redzamību
    4. Izveidojiet savienojumus un stipriniet attiecības