Kā atzīmēt sēdekli uz GOL

Kā atzīmēt sēdekli uz gol

Ja plānojat ceļot kopā ar Gol Linhas Aéreas un vēlaties nodrošināt noteiktu vietu, ir svarīgi zināt, kā veikt šo marķējumu. Šajā rakstā mēs soli pa solim paskaidrosim, kā atzīmēt mērķa vietu un kādas ir pasažieriem pieejamās iespējas.

1. solis: apmeklējiet GOL vietni

Pirmais solis, lai iezīmētu vietu GOL, ir piekļūt aviokompānijas oficiālajai vietnei. To var izdarīt, ierakstot “GOL” pārlūkprogrammas meklēšanas joslā vai tieši ierakstot adresi

2. solis: piesakieties savā kontā

Lai ieņemtu vietu GOL, jums ir jābūt kontam uzņēmuma vietnē. Ja jums tāda vēl nav, noklikšķiniet uz “Reģistrēties” un aizpildiet pieprasītos datus. Ja jums jau ir konts, piesakieties, informējot savu e -pastu un paroli.

3. darbība: atlasiet opciju “Pārvaldīt rezervācijas”

Pēc pieteikšanās jūs tiksit novirzīts uz GOL mājas lapu. Šajā lapā meklējiet opciju “Pārvaldīt rezervācijas” un noklikšķiniet uz tā.

4. solis: ievadiet rezervācijas datus

Rezervācijas pārvaldības lapā jums būs jāievada savi ceļojuma dati, piemēram, lokatora numurs un pasažieru uzvārds. Šo informāciju var atrast jūsu rezervācijas apstiprinājuma e -pastā vai elektroniskajā biļetē.

5. solis: izvēlieties vēlamo sēdekli

Pēc rezervēšanas datu informēšanas jums būs pieeja pieejamajām lidojuma vietām. GOL piedāvā dažādas sēdekļu kategorijas, piemēram, standarta sēdvietas, mērķa sēdekļus+ komfortu un premium vārtu sēdekļus. Atlasiet vēlamo sēdekli un noklikšķiniet uz “Apstiprināt”.

6. solis: veiciet maksājuma maksājumus, ja nepieciešams

Dažiem GOL sēdekļiem var būt papildu izmaksas, piemēram, Gol+ Comfort un Gol Premium sēdekļi. Ja izvēlaties kādu no šīm vietām, jums būs jāveic atbilstošais maksājums. Izpildiet ekrāna instrukcijas, lai pabeigtu maksājuma procesu.

7. solis: apstipriniet sēdekļu marķējumu

Pēc maksājuma jūs saņemsit apstiprinājumu par sēdekļu marķējumu. Pārbaudiet visu informāciju un pārliecinieties, vai izvēlētais sēdeklis ir pareizs. Ja rodas problēma vai šaubas, lūdzu, sazinieties ar GOL.

Zvanu centru

Tagad, kad jūs zināt, kā atzīmēt mērķa vietu, izmantojiet izdevību, lai nodrošinātu savu iecienīto vietu un ceļotu ar lielāku komfortu un mierīgumu. Atcerieties iepriekš atzīmēt, jo dažām vietām var būt ierobežota pieejamība. Labs ceļojums!