Kā pārvietot tālruni ar datora sadedzinātu displeju

Kā pārvietot tālruni ar demonstrētu demonstrāciju, ko sadedzina personālais dators

Degoša tālruņa displeja gadījumā var būt liels trūkums, jo tas neļauj jums skatīties ekrānā esošo informāciju. Tomēr tas nenozīmē, ka jums jābūt, neizmantojot tālruni. Šajā rakstā mēs iemācīsim, kā pārvietot tālruni ar datora sadedzinātu displeju.

1. Pievienojiet tālruni datoram

Pirmais solis ir savienot tālruni ar datoru, izmantojot USB kabeli. Pārliecinieties, vai dators pareizi atpazina ierīci.

2. Piekļūstiet tālrunim, izmantojot datoru

Pēc tālruņa pievienošanas datoram varat piekļūt ierīces failiem un mapēm. Lai to izdarītu, pievienoto ierīču sarakstā atveriet datora failu pārlūkprogrammu un meklējiet mobilā tālruņa vārdu.

3. Kopēt un ielīmēt failus

Tagad, kad jums ir piekļuve mobilo tālruņu failiem, izmantojot datoru, cita starpā varat kopēt un ielīmēt failus, piemēram, fotoattēlus, videoklipus, mūziku, dokumentus. Vienkārši atlasiet vēlamos failus un velciet tos uz vēlamo mapi datorā.

4. Pārvaldiet lietojumprogrammas

Papildus piekļuvei failiem varat arī pārvaldīt savas mobilās lietotnes, izmantojot datoru. Ir īpašas programmas, kas ļauj jums instalēt, atinstalēt un atjaunināt lietojumprogrammas tieši no datora.

5. Dublēt datus

Ja jums nav savu datu dublējuma, izmantojiet šo iespēju, lai izveidotu drošības kopiju. Kopējiet visus savus datora svarīgos failus, piemēram, kontaktus, ziņojumus, fotoattēlus, video, cita starpā.

6. Apsveriet iespēju labot displeju

Lai arī, izmantojot datoru, ir iespējams veikt dažādus uzdevumus, pat ar sadedzinātu displeju, ir svarīgi apsvērt problēmas novēršanu. Meklējiet specializētu pakalpojumu, lai novērtētu mobilo tālruni un veiktu nepieciešamo remontu.

Sekojot šiem padomiem, jūs varat turpināt izmantot tālruni pat ar sadedzinātu displeju. Atcerieties būt uzmanīgam, rīkojoties ar ierīci un, ja iespējams, meklējiet profesionāli, lai veiktu remontu.