Kā salikt gardēžu krānu

Kā iestatīt gardēžu krānu

Ja domājat atjaunot savu virtuvi un pievienot izsmalcinātības pieskārienu, gardēžu krāns var būt ideāla izvēle. Papildus tam, ka tas ir funkcionāls, tas videi ienes modernu un elegantu dizainu. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā iestatīt gardēžu krānu. Pārbaudiet to!

1. solis: izvēlieties ideālu krānu

Pirmais solis gardēžu krāna iestatīšanā ir izvēlēties ideālu modeli savai virtuvei. Tirgū ir pieejami vairāki gardēžu krānu veidi ar dažādiem dizainparaugiem un funkcijām. Veicot izvēli, ņemiet vērā savas virtuves stilu un vajadzības.

2. solis: sagatavojiet izlietni

Pirms sākat instalēt gardēžu krānu, ir svarīgi sagatavot izlietni. Pārliecinieties, ka izlietne ir tīra un bez atkritumiem. Ja nepieciešams, notīriet un noņemiet veco krānu.

3. solis: instalējiet krāna pamatni

Tagad ir pienācis laiks instalēt krāna pamatni. Novietojiet to pie izlietnes cauruma un pievelciet skrūves, lai to salabotu. Pārliecinieties, ka bāze ir ļoti stingra un izlīdzināta.

4. solis: savienojiet šļūtenes

Pēc pamatnes uzstādīšanas ir pienācis laiks savienot šļūtenes. Pārbaudiet ražotāja instrukcijas, lai uzzinātu, kā pareizi izveidot savienojumu. Parasti šļūtenes tiek fiksētas ar angļu atslēgas palīdzību.

5. solis: salabojiet pieskārienu

Tagad ir pienācis laiks salabot krānu pamatnē. Uzstādiet to un pievelciet skrūves, lai pārliecinātos, ka tā ir ļoti stingra. Pārliecinieties, ka krāns ir izlīdzināts un taisns.

6. solis: pārbaudiet krānu

Pēc instalēšanas pabeigšanas ir svarīgi pārbaudīt krānu. Atveriet un aizveriet ūdeni, lai pārbaudītu, vai nav noplūdes un vai operācija ir pareiza. Ja nepieciešams, veiciet nepieciešamos pielāgojumus.

7. solis: Pieskarieties apkope

Lai nodrošinātu gardēžu krāna pareizu darbību, ir svarīgi regulāri veikt apkopi. Notīriet to ar mīkstu audumu un izvairieties no abrazīvu produktu lietošanas. Pārbaudiet arī, vai ir kādi netīrumi vai kaļķakmens uzkrāšanās, un veiciet pareizu tīrīšanu.

Tagad, kad jūs zināt, kā iestatīt gardēžu krānu, ir pienācis laiks netīrīt rokas un pagriezt virtuvi. Ar nelielu pacietību un rūpību jums būs funkcionāls un stila krāns. Izbaudi!