Kā salikt bārbekjū

Kā iestatīt bārbekjū

Ja esat bārbekjū ventilators, bārbekjū mājās var būt lieliska iespēja baudīt atpūtas mirkļus ar ģimeni un draugiem. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā no nulles iestatīt bārbekjū, lai jūs varētu ērti baudīt gardas bārbekjū.

1. solis: izvēlieties bārbekjū veidu

Pirmais bārbekjū iestatīšanas solis ir izvēlēties veidu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām un pieejamo vietu. Ir vairāki grila veidi, piemēram, mūra, saliekamie un klēpjdatori. Katram ir savas priekšrocības un trūkumi, tāpēc pirms lēmuma pieņemšanas ir svarīgi veikt analīzi.

Mūra bārbekjū

Mūra bārbekjū ir izturīga un izturīga iespēja, kas ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas, lai būtu fiksēta telpa, kur grilēt. To var uzbūvēt pēc vēlamā izmēra un ļauj uzstādīt tādus piederumus kā izlietnes un soli.

iepriekš veidots bārbekjū

Saliekamās bārbekjū ir praktiskākas un viegli saliktas, jo tās ir gatavas. Tie ir izgatavoti no ugunsizturīga betona, un tiem ir moderns dizains. Turklāt tos, ja nepieciešams, tos var demontēt un transportēt uz citām vietām.

Pārnēsājams bārbekjū

Portatīvās bārbekjū ir ideāli piemērotas tiem, kuriem ir maz vietas vai kuri vēlas nogādāt bārbekjū dažādās vietās, piemēram, nometnēs un pludmalē. Tie ir kompakti un viegli pārvadājami, un cenas ziņā ir pieejamāki.

2. solis: sagatavojiet vietu

Pēc bārbekjū veida izvēles ir svarīgi sagatavot tur, kur tā tiks uzstādīta. Pārliecinieties, ka vieta ir droša un piemērota bārbekjū salikšanai. Pārliecinieties, ka ap grila cirkulāciju ir pietiekami daudz vietas un lai pielāgotos traukiem un pārtikai.

3. solis: uzstādiet bārbekjū

Tagad ir pienācis laiks salikt bārbekjū. Izpildiet ražotāja instrukcijas, ja iestatāt saliekamo vai pārnēsājamu bārbekjū. Ja jūs būvējat mūra bārbekjū, ieteicams nolīgt specializētu speciālistu, lai nodrošinātu struktūras drošību un izturību.

4. solis: piederumi un apdare

Pēc bārbekjū salikšanas ir pienācis laiks domāt par piederumiem un pabeigšanu. Jūs varat uzstādīt izlietni blakus bārbekjū, lai atvieglotu ēdienu pagatavošanu, kā arī pievienot virsmas un plauktus, lai pielāgotos traukiem un garšvielām.

5. solis: Drošība un apkope

Visbeidzot, neaizmirstiet bārbekjū drošību un uzturēšanu. Pārliecinieties, ka bārbekjū ir uzstādīts drošā vietā, tālu no viegli uzliesmojošiem materiāliem. Regulāri veiciet tīrīšanu un pārliecinieties, ka konstrukcija nav bojāta.

Tagad, kad jūs zināt, kā izveidot bārbekjū, ir pienācis laiks netīrīt rokas un sākt baudīt gardas grilas. Atcerieties vienmēr ievērot ražotāja norādījumus un pienācīgi rūpēties, lai nodrošinātu ikviena drošību. Laba bārbekjū!