Kā iestatīt saliekamo bārbekjū

Kā iestatīt saliekamo bārbekjū

Ja esat bārbekjū ventilators un domājat mājās iestatīt bārbekjū, lieliska iespēja ir iepriekš veidota bārbekjū. Šāda veida bārbekjū ir praktiski, viegli saliekami un piedāvā lielisku gala rezultātu. Šajā rakstā mēs parādīsim soli pa solim, kā iestatīt saliekamo bārbekjū.

1. solis: izvēlieties pareizo vietu

Pirmais solis saliekamās bārbekjū iestatīšanas solis ir izvēlēties pareizo vietu. Pārliecinieties, ka vieta ir plakana, droša un viegli pieejama. Pārliecinieties arī, vai ir pietiekami daudz vietas bārbekjū un apkārtējo cilvēku apritei.

2. solis: sagatavojiet reljefu

Pirms bārbekjū montāžas uzsākšanas ir svarīgi sagatavot reljefu. Noņemiet jebkuru veģetāciju vai šķērsli, kas var izjaukt montāžu. Līmenis Reljefs ir būtisks arī, lai nodrošinātu bārbekjū stabilitāti.

3. solis: uzstādīt pamatni

Salīdzinošās bārbekjū pamatne sastāv no betona blokiem vai ķieģeļiem. Izpildiet ražotāja norādījumus, lai saliktu pamatni atbilstoši izvēlētajam modelim. Pārliecinieties, ka bāze ir līdzenai un stingrai.

4. solis: detaļu uzstādīšana

Tagad ir pienācis laiks piemērot saliekamos bārbekjū gabalus. Izpildiet ražotāja norādījumus, lai pareizi uzstādītu sienas, grilu un citus komponentus. Izmantojiet ugunsizturīgu javu, lai salabotu detaļas un nodrošinātu grila izturību.

5. solis: pagatavojiet apdari

Pēc bārbekjū struktūras salikšanas izveidojiet nepieciešamo apdari. Aizpildiet savienojumus starp gabaliem ar ugunsizturīgu javu un izlīdziniet virsmas. Pirms turpināt, ļaujiet javai pilnībā nožūt.

6. solis: uzstādiet skursteni

Lai nodrošinātu pareizu dūmu iziešanu, ir svarīgi uzstādīt skursteni uz grila. Izpildiet ražotāja instrukcijas, lai pareizi novietotu un labotu skursteni.

7. solis: pārbaudiet bārbekjū

Pirms bārbekjū lietošanas veiciet testu, lai pārbaudītu, vai viss darbojas pareizi. Iededziet nelielu uguni un ņemiet vērā, vai dūmi pareizi iznāk no skursteņa.

8. solis: izbaudi savu bārbekjū

Tagad, kad jūsu saliekamais bārbekjū ir gatavs, ir pienācis laiks izbaudīt labus laikus kopā ar draugiem un ģimeni. Sagatavojiet gardas bārbekjū un baudiet relaksācijas un garšas mirkļus.

Saliekošās bārbekjū uzstādīšana var būt vienkāršs un atalgojošs uzdevums. Izpildiet ražotāja instrukcijas, izmantojiet pareizos materiālus un izmantojiet iespēju izveidot īpašu vietu jūsu mājās bārbekjū mirkļiem.