Kā mainīt atrašanās vietas krāsu Instagram

Kā mainīt atrašanās vietas krāsu Instagram

Jūs, iespējams, pamanījāt, ka, pievienojot vietu savām Instagram ziņām, noklusējuma krāsa ir zila. Bet vai jūs zinājāt, ka ir iespējams mainīt šo krāsu? Šajā rakstā mēs iemācīsim jums, kā pielāgot atrašanās vietas krāsu Instagram.

1. solis: piekļuves Instagram iestatījumi

Lai sāktu, mobilajā ierīcē atveriet Instagram lietotni un piesakieties savā kontā. Pēc tam pieskarieties sava profila ikonai, kas atrodas ekrāna apakšējā labajā stūrī. Tagad augšējā labajā stūrī pieskarieties trīs horizontālo līniju ikonai, lai piekļūtu izvēlnei Iestatījumi.

2. solis: piekļūstiet privātuma iestatījumiem

Izvēlnē Iestatījumi nolieciet ekrānu uz leju, līdz atrodat opciju “Privātums” un pieskarieties tai. Pēc tam pieskarieties “konfidencialitātes iestatījumiem”.

3. solis: pielāgojiet atrašanās vietas krāsu

Privātuma iestatījumos velciet ekrānu uz leju, līdz atrodat opciju “atrašanās vieta”, un pieskarieties tai. Tagad jūs redzēsit opciju “atrašanās vietas krāsa”. Pieskarieties šai opcijai, lai atvērtu pieejamo krāsu paleti.

Jūs varat izvēlēties no iepriekš noteiktām krāsām vai atskaņot “pielāgot”, lai izveidotu savu krāsu. Atlasiet vēlamo krāsu un pieskarieties “Saglabāt”, lai piemērotu izmaiņas.

4. solis: pārbaudiet izmaiņas

Pēc atrašanās vietas krāsas pielāgošanas pārbaudiet, pievienojot jaunu ziņu ar atrašanās vietu. Jūs redzēsit, ka atrašanās vietas krāsa tagad ir saskaņā ar jūsu izvēli.

Tagad jūs varat padarīt savus Instagram ierakstus vēl personalizētākus, izvēloties jūsu stilu, kas vislabāk atbilst jūsu stilam. Izmēģiniet dažādas krāsas un izklaidējieties!

Mēs ceram, ka šī apmācība jums bija noderīga. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!