Kā mainīt stāstu dibenu

Kā mainīt stāstu apakšdaļu

Stāsti ir kļuvuši par vienu no galvenajiem veidiem, kā dalīties mirkļos un mijiedarboties ar draugiem sociālajos tīklos. Un viens no veidiem, kā padarīt jūsu stāstus vēl interesantākus un personalizētākus, ir apakšā esošā. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā to izdarīt vienkārši un ātri.

1. solis: izvēlieties platformu

Pirms sākat mainīt savu stāstu apakšdaļu, ir svarīgi izvēlēties platformu, kuru vēlaties to izdarīt. Vispopulārākās iespējas ir Instagram un Snapchat, bet arī citi sociālie tīkli piedāvā šo funkcionalitāti.

2. solis: piekļūstiet iestatījumiem

Pēc platformas izvēles dodieties uz lietojumprogrammas iestatījumiem. Parasti tie atrodas izvēlnē Profila vai lietojumprogrammu opcijās.

3. solis: atlasiet iespēju mainīt apakšējo

Iestatījumos meklējiet iespēju mainīt stāstu fonu. Dažās lietojumprogrammās šī opcija var būt privātuma vai pielāgošanas iestatījumos.

4. solis: izvēlieties vēlamo krāsu vai attēlu

Tagad ir pienācis laiks izvēlēties krāsu vai attēlu, kuru vēlaties izmantot kā savu stāstu fonu. Dažas lietotnes piedāvā iepriekš noteiktu krāsu paleti, bet citas ļauj jums izvēlēties savas galerijas attēlu.

5. solis: piemērojiet jauno fondu

Pēc vēlamās krāsas vai attēla izvēles to izmantojiet kā savu stāstu fonu. Parasti vienkārši atlasiet iespēju apstiprināt vai pieteikties, lai veiktu veiktās izmaiņas.

6. solis: izmēģiniet dažādas iespējas

Nebaidieties izmēģināt dažādas krāsas un attēlus kā savu stāstu fonu. Tas var palīdzēt padarīt jūsu publikācijas radošākas un pievilcīgākas jūsu sekotājiem.

7. solis: dalieties ar saviem stāstiem

Tagad, kad esat iemācījies mainīt savu stāstu dibenu, ir pienācis laiks dalīties ar tiem ar draugiem un sekotājiem. Izklaidējieties, radot unikālu un personalizētu saturu!

Mēs ceram, ka šis raksts ir palīdzējis jums iemācīties mainīt stāstu fona. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk. Un neaizmirstiet doties sociālajos tīklos, lai iegūtu vairāk padomu un apmācību.