kā nokļūt

Kā iegūt informāciju par to, kā iegūt pasi

soli pa solim, lai pieprasītu pasi

Ja plānojat ceļot uz ārzemēm, viena no pirmajām lietām, kas jums jādara, ir saņemt pasi. Pase ir valdības izdots identifikācijas dokuments, kas ļauj jums ceļot uz citām valstīm. Šeit ir solis -by -step rokasgrāmata par to, kā iegūt pasi:

1. Apkopojiet nepieciešamos dokumentus

Pirms pases pieprasījuma procesa sākšanas jums būs jāapkopo nepieciešamie dokumenti. Tas parasti ietver:

  • Derīgs identitātes dokuments, piemēram, ID vai CNH;
  • cpf;
  • dzīvesvietas pierādījums;
  • Nesenais 3×4 foto;
  • Pasas izsniegšanas maksas maksāšanas pierādījums.

2. Ieplānojiet laiku

Pēc nepieciešamo dokumentu apkopošanas jums būs jāplāno tikšanās federālajā policijas dienesta stacijā. Grafiku var veikt tiešsaistē, izmantojot federālās policijas oficiālo vietni.

3. Apmeklējiet degvielas uzpildes staciju

Plānotajā dienā un laikā apmeklējiet federālo policijas dienesta staciju ar visiem nepieciešamajiem dokumentiem. Atcerieties arī ņemt plānošanas pierādījumu.

4. Aizpildiet pieprasījuma veidlapu

Darba stacijā jūs saņemsit pases pieprasījuma veidlapu. Rūpīgi aizpildiet, sniedzot visu pieprasīto informāciju.

5. Maksājiet maksu

Pēc veidlapas aizpildīšanas jums būs jāmaksā pases emisijas maksa. Vērtība var atšķirties atkarībā no izvēlētā modalitātes (parastā pase, avārijas pase utt.).

6. Paņemiet pirkstu nospiedumus un fotoattēlu

Darba stacijā jūs tiksiet nosūtīts, lai ņemtu pirkstu nospiedumus un fotoattēlu, kas tiks ievietots jūsu pasē.

7. Sekojiet procesam

Pēc dienesta pabeigšanas federālajā policijas iecirknī jūs saņemsit pieprasījuma protokolu. Izmantojot šo protokolu, jūs varat sekot pases izsniegšanas procesam, izmantojot federālās policijas oficiālo vietni.

Papildu informācija par pases iegūšanu

Papildus pases pieprasījuma procesam ir noderīga papildu informācija:

pases derīgums

Kopīga pase ir derīga 10 gadus. Tomēr dažās valstīs pases minimālais derīgums ir 6 mēnešus no iebraukšanas valsts datuma. Tāpēc ir svarīgi pirms ceļojuma pārbaudīt pases derīgumu.

Avārijas pase

Avārijas ceļojuma gadījumā var pieprasīt ārkārtas pasi. Šāda veida pase ir samazināta un tiek izstarota īpašās situācijās, piemēram, nopietnās slimības, cieša radinieka nāve, dabas katastrofas, cita starpā.

Pases atjaunošana

Kad jūsu pase ir tuvu briedumam, varat pieprasīt atjaunošanu. Atjaunošanas process ir vienkāršāks un ātrāks nekā jaunas pases pieprasīšana.

Secinājums

Pases iegūšana ir svarīgs solis tiem, kas vēlas ceļot uz ārzemēm. Sekojot soli -iappērkot un apkopojot nepieciešamos dokumentus, jūs varat klusi un droši pieteikties pasei. Pirms ceļojuma atcerieties pārbaudīt pases derīgumu un, ja nepieciešams, iepriekš pieprasiet atjaunošanu. Labs ceļojums!