Kā iegūt pasi

Kā iegūt pasi

Pases iegūšana ir būtisks process tiem, kas vēlas ceļot uz ārzemēm. Šajā rakstā mēs soli pa solim paskaidrosim, kā pieteikties uz savu pasi un kuri dokumenti ir nepieciešami. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu vairāk!

1. solis: apkopojiet nepieciešamos dokumentus

Pirms pases pieprasījuma procesa uzsākšanas ir svarīgi apkopot visus nepieciešamos dokumentus. Tie ir:

  • Identitātes dokuments (RG vai CNH)
  • cpf
  • Rezidences pierādījums
  • Pēdējo vēlēšanu vēlētāju nosaukums un balsošanas pierādījums
  • Rezervista sertifikāts (vīriešiem no 18 līdz 45 gadiem)
  • Laulības apliecība (ja piemērojams)
  • Papildus šiem dokumentiem ir jāaizpilda pases pieprasījuma veidlapa, ko var atrast federālās policijas vietnē.

    2. solis: grafika pakalpojums

    Pēc visu dokumentu apkopošanas nākamais solis ir ieplānot federālajai policijai sejas sejas pakalpojumiem. To var izdarīt, izmantojot oficiālo vietni vai pa tālruni.

    3. solis: apmeklējiet federālās policijas amatu

    Plānotajā dienā ir jāapmeklē izvēlētās federālās policijas amats, atnesot visus oriģinālos dokumentus un kopijas, kā arī plānošanas pierādījumu.

    4. solis: samaksājiet emisijas likmi

    Federālajā policijas amatā būs jāmaksā pases emisijas maksa. Vērtība var atšķirties, tāpēc ir svarīgi konsultēties ar oficiālo vietni, lai uzzinātu atjaunināto vērtību.

    5. solis: nofotografējiet un savāciet pirkstu nospiedumus

    Federālajā policijas ierakstā jūsu fotogrāfija tiks uzņemta un savākta pirkstu nospiedumus. Šī informācija tiks izmantota, lai izveidotu pasi.

    6. solis: sekojiet procesam

    Pēc visu iepriekšējo darbību veikšanas ir jāievēro pases izsniegšanas process. To var izdarīt, izmantojot federālās policijas vietni, izmantojot protokola numuru, kas sniegts sejā -to -face pakalpojumā.

    7. solis: noņemiet pasi

    Pēc pases apstiprināšanas jūs saņemsit ziņojumu, kurā teikts, ka tā ir gatava atsaukšanai. Vienkārši apmeklējiet izvēlēto federālās policijas amatu, paņemot oriģinālu identitātes dokumentu, lai noņemtu pasi.

    Tagad, kad jūs zināt, kā iegūt pasi, jūs esat gatavs plānot savu nākamo starptautisko ceļojumu. Atcerieties pārbaudīt pases derīgumu pirms ceļojuma un turēšanas laikā to drošā vietā.