Kā maksāt enem reģistrāciju

Kā maksāt ENEM reģistrāciju

Nacionālās vidusskolas eksāmens (ENEM) ir viens no galvenajiem veidiem, kā iestāties augstākajā izglītībā Brazīlijā. Lai piedalītos ENEM, jums jāreģistrējas un jāmaksā maksa. Šajā rakstā mēs soli pa solim paskaidrosim, kā maksāt ENEM reģistrāciju.

1. solis: piekļūstiet oficiālajai ENEM vietnei

Lai reģistrētu un samaksātu ENEM maksu, jums ir jāpiekļūst oficiālajai eksāmena vietnei. Vietni varat viegli atrast, izmantojot Google meklēšanu vai ierakstot “ENEM” savā pārlūkprogrammas adreses joslā.

2. solis: veiciet savu reģistrāciju

Oficiālajā ENEM vietnē jūs atradīsit visu nepieciešamo informāciju, lai to reģistrētu. Cita starpā aizpildiet visus pieprasītos laukus, piemēram, pilnu vārdu, sociālās apdrošināšanas numuru, dzimšanas datumu. Noteikti sniedziet visu informāciju pareizi.

3. solis: izvēlieties maksājuma metodi

Pēc visu nepieciešamo datu aizpildīšanas jūs tiksit novirzīts uz maksājuma lapu. Enem ir divas maksājumu metodes: bankas slīdēšana un kredītkarte. Izvēlieties jums ērtāko opciju.

4. solis: veiciet maksājumu

Ja jūs izvēlējāties maksāt, izmantojot bankas slīdēšanu, izdrukājiet biļeti un veicot maksājumus jebkurā bankas filiālē, loterijas mājās vai internetā, izmantojot internetbanku. Ja esat izvēlējies maksājumu, izmantojot kredītkarti, aizpildiet pieprasītos datus un apstipriniet darījumu.

5. solis: pārbaudiet maksājuma apstiprinājumu

Pēc maksājuma veikšanas ir svarīgi pārbaudīt tā apstiprinājumu. Oficiālajā ENEM vietnē jūs atradīsit jomu, lai konsultētos ar reģistrācijas situāciju. Pārliecinieties, vai maksājums ir reģistrēts pareizi un vai jūsu reģistrācija ir apstiprināta.

Tagad, kad jūs zināt, kā maksāt ENEM reģistrāciju, nepalaidiet garām termiņu un garantējiet jūsu dalību eksāmenā. Enem ir lieliska iespēja iekļūt augstākajā izglītībā un sasniegt savus akadēmiskos mērķus. Veiksmi!