Kā pasūtīt sponsorēšanu

Kā jautāt sponsorēt

Sponsorēšanas prasīšana var būt izaicinošs uzdevums, taču, izmantojot pareizo pieeju un pareizas stratēģijas, ir iespējams sasniegt nepieciešamo finansiālo atbalstu, lai sasniegtu savus projektus un sasniegtu savus mērķus. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus padomus un labāko praksi, lai efektīvi pieprasītu sponsorēšanu.

1. Identificēt potenciālos sponsorus

Pirmais solis sponsorēšanas prasībā ir identificēt uzņēmumus vai organizācijas, kurām ir radniecība jūsu projektam vai kompetences jomai. Meklēšanas kompānijas, kurām jau ir bijusi sponsorēšanas notikumu vai projektu vēsture, līdzīgi kā jūsu, un veido potenciālo sponsoru sarakstu.

2. Iepazīstieties ar savu mērķauditoriju

Pirms sazināties ar potenciālajiem sponsoriem, ir svarīgi labi zināt savu mērķauditoriju. Saprotiet, kas ir cilvēki, kurus ietekmēs jūsu projekts un kādas priekšrocības viņi var piedāvāt sponsoriem. Tas palīdzēs radīt pievilcīgāku un pārliecinošāku sponsorēšanas priekšlikumu.

3. Sagatavojiet sponsorēšanas priekšlikumu

Labi izstrādāts sponsorēšanas priekšlikums ir būtisks, lai iegūtu sponsoru interesi. Tajā jums vajadzētu sniegt informāciju par savu projektu, priekšrocībām, ko tā sniegs mērķauditorijai un sponsoram, un sīki aprakstīt sponsoriem piedāvātos kolēģus, piemēram, zīmola izstādi, sociālo mediju izplatīšanu. P> P>

4. Izveidojiet personīgu kontaktu

Pēc sponsorēšanas priekšlikuma sagatavošanas ir pienācis laiks sazināties ar potenciālajiem sponsoriem. Mēģiniet izveidot personīgu kontaktu, izmantojot tālruni, e-pastu vai pat klātienes sanāksmēs. Paskaidrojiet savu projektu skaidri un objektīvi, izceļot ieguvumus, ko tas sniegs sponsoram.

5. Parādīt iepriekšējos rezultātus

Ja iepriekš esat jau paveicis līdzīgus projektus, ir svarīgi parādīt sasniegtos rezultātus. Pašreizējie skaitļi, cilvēku atsauksmes, kuras ietekmē projekts, un visi citi pierādījumi, kas pierāda jūsu darba efektivitāti. Tas palielinās sponsoru uzticību ieguldīt viņu projektā.

6. Pārrunājiet sponsorēšanas nosacījumus

Pēc sponsoru intereses izraisīšanas ir pienācis laiks vienoties par sponsorēšanas noteikumiem. Pārrunājiet vērtības, kolēģus un termiņus, vienmēr meklējot vienošanos, kas ir izdevīga abām pusēm. Esiet atvērts sarunām un esiet elastīgs, bet arī zināt, kā aizstāvēt sava projekta vērtību.

7. Paldies un uzturiet attiecības

Pēc sponsorēšanas slēgšanas noteikti pateicieties sponsoriem par viņu atbalstu. Saglabājiet ciešas attiecības un regulāri tās atjauniniet par projekta gaitu. Tas palīdzēs stiprināt partnerību un atvērtās durvis turpmākai sponsorēšanai.

Sponsorēšanas prasīšana var būt izaicinoša, taču, plānojot, pētot un stratēģisku pieeju, ir iespējams sasniegt nepieciešamo finansiālo atbalstu jūsu projektu veikšanai. Izpildiet šos padomus un esiet gatavi stāties pretī izaicinājumiem un izmantot radušās iespējas.