Kā iegūt ienākumu pārskatu INSS

Kā iegūt INSS ražas ziņojumu

Ja esat Nacionālā sociālā nodrošinājuma institūta (INSS) saņēmējs un jums ir nepieciešams ienākumu pārskats, lai iekasētu ienākuma nodokli vai citiem mērķiem, ziniet, ka šo dokumentu var iegūt vienkārši un ātri. P>

Kas ir ienākumu ziņojums?

INSS ienākumu pārskats ir dokuments, kas pierāda summas, ko apdrošinātais saņemtais visa gada garumā. Tas ir nepieciešams ienākuma nodokļa deklarācijai, un to var pieprasīt arī citās situācijās, piemēram, pierādīt ienākumus finansējumā vai tiesas procesā.

Kā iegūt INSS ienākumu pārskatu?

Ir dažādi veidi, kā iegūt INS ražas ziņojumu:

  • Apmeklējiet oficiālo INS vietni;
  • Meklējiet opciju “pabalsta maksājuma izraksts”;
  • Noklikšķiniet uz opcijas un piesakieties ar savu CPF numuru un paroli;
  • Pēc pieteikšanās atlasiet vēlamo ienākumu pārskata gadu;
  • Atlasiet opciju “Ienākumu pārskats”;
  • Dokuments tiks ģenerēts PDF formātā, un to var saglabāt vai iespiest.
  • Ir svarīgi atzīmēt, ka INSS ienākumu pārskatu var iegūt arī personīgi sociālās apdrošināšanas aģentūrā. Šajā gadījumā ir nepieciešams ieplānot laiku un apmeklēt identifikācijas dokumentus.

    Kāpēc ir svarīgs ienākumu ziņojums par ienākumiem?

    INSS ienākumu ziņojums ir būtisks dokuments, lai pierādītu apdrošinātā ienākumus. To galvenokārt izmanto ienākuma nodokļa deklarācijai, bet to var pieprasīt arī citās situācijās, piemēram, finansēšanā vai tiesas prāvās.

    Turklāt INSS ienākumu pārskatā ir svarīga informācija par summām, kas saņemtas visa gada garumā, piemēram, par kopējām apmaksātajām pabalstiem, veiktajām atlaidēm un sociālās drošības ieguldījuma vērtībām.

    Secinājums

    Ienākumu pārskata iegūšana ir vienkāršs process, un to var izdarīt tiešsaistē, izmantojot oficiālo vietni vai klātienē sociālās apdrošināšanas aģentūrā. Šis dokuments ir būtisks, lai pierādītu apdrošinātā ienākumus, un to galvenokārt izmanto ienākuma nodokļa deklarācijā.

    Tāpēc, ja jūs esat INS saņēmējs un jums ir nepieciešams ienākumu pārskats, ievērojiet šajā rakstā sniegtās vadlīnijas un ātri un droši iegūstiet dokumentu.