Kā iegūt manu Instagram saiti

Kā iegūt saiti no manas Instagram

Ja jūs meklējat veidu, kā dalīties ar savu Instagram profilu ar citiem, ir svarīgi zināt, kā izmantot tiešo saiti uz savu profilu. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā to izdarīt.

1. solis: piekļuve Instagram

Mobilajā tālrunī atveriet lietotni Instagram vai dodieties uz oficiālo vietni, vēlams pārlūks.

2. solis: piesakieties savā kontā

Ievadiet savu pieteikšanās informāciju (lietotājvārds un parole), lai piekļūtu savam Instagram kontam.

3. solis: piekļūstiet savam profilam

Lietotnē pieskarieties profila ikonai, kas atrodas ekrāna apakšējā labajā stūrī. Vietnē noklikšķiniet uz profila ikonas augšējā labajā stūrī.

4. solis: nokopējiet savu profila saiti

Lietotnē pieskarieties trim vertikāliem punktiem profila augšējā labajā stūrī un atlasiet opciju “Kopēt profila saiti”. Vietnē noklikšķiniet uz pārnesuma ikonas blakus pogai “Rediģēt profilu” un atlasiet opciju “Kopēt saiti”.

5. solis: ielīmējiet saiti, kur vēlaties

Tagad, kad esat nokopējis saiti savā Instagram profilā, varat to ievietot visur, kur vēlaties, piemēram, jūsu sociālie tīkli, vietne vai emuārs.

Ir svarīgi atcerēties, ka jūsu Instagram profila saite ir unikāla katram kontam un ļauj citiem cilvēkiem tieši piekļūt jūsu profilam. Tāpēc pārliecinieties, ka dalāties tajā ar uzticamiem cilvēkiem.

Mēs ceram, ka šis raksts bija noderīgs, lai jūs uzzinātu, kā iegūt jūsu Instagram profila saiti. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk.