Kā iekārtot rotaļu lāčus uz mašīnas

Kā uzņemt lāčus uz mašīnas

Jūs, iespējams, esat redzējis šos pildītos rotaļu lācīšus atrakciju parkos, centros vai pat ballītēs. Tās ir pazīstamas kā spīles mašīnas un daudziem cilvēkiem var būt izaicinājums. Bet ar dažiem padomiem un stratēģijām jūs varat palielināt savas veiksmes iespējas un beidzot iegūt šo jauko rotaļu lācīti, kuru vēlaties tik daudz.

1. Izvēlieties pareizo mašīnu

Ne visas spīles mašīnas ir vienādas. Dažiem ir spēcīgākas spīles, citiem ir vieglāk noķert balvas. Pirms sākat spēlēt, skatieties pieejamās mašīnas un izvēlieties to, kas izskatās daudzsološāks. Meklējiet mašīnas ar apbalvojumiem tuvāk atverei un ar spīlēm, kas, šķiet, ir labā stāvoklī.

2. Izpētiet Garra

kustību

Pirms monētu ievietošanas, ievērojiet spīles kustību. Dažām mašīnām ir spīles, kas pārvietojas uz priekšu un atpakaļ, bet citām ir spīles, kas virzās uz sāniem. Izpētiet spīles kustīgo standartu, lai saprastu, kā tas darbojas un kā jūs to varat izbaudīt savā labā.

3. Pareizi novietojiet sevi

Pareizi pozicionēšana no mašīnas ir būtiska, lai palielinātu veiksmes iespējas. Palieciet pretī mašīnai un novietojiet sevi, lai jums būtu labs skats uz balvu, kuru vēlaties ņemt. Pārliecinieties arī, ka esat ērtā stāvoklī, lai kontrolētu spīles kustības.

4. Izvēlieties pareizo balvu

Ne visas balvas ir vienlīdz viegli paņemt. Daži rotaļu lācīši ir vieglāki, un tiem ir daļas, kuras ir vieglāk pieķert pie spīles. Ņemiet vērā pieejamās balvas un izvēlieties to, kuru, šķiet, ir vieglāk uzņemt. Izvairieties no ļoti lielām vai vaļīgām detaļām, kas var viegli izkļūt no spīles.

5. Būt stratēģiski

Spēlējot, esiet stratēģisks. Neejiet ārā, nejauši cerot kaut ko iegūt. Tā vietā uzmanīgi plānojiet kustības. Mēģiniet novietot spīli, lai iesaiņotu balvu un stingri turētu to. Ja nepieciešams, veiciet minimālus korekcijas spīles kustībās, lai palielinātu veiksmes iespējas.

6. Nepadodies

Lācīšu lācis no spīles mašīnas var būt izaicinājums, bet nepadodieties. Turpiniet mēģināt un mācīties no katra mēģinājuma. Laika gaitā jūs iegūsit vairāk prasmju un palielināsit savas veiksmes iespējas. Atcerieties, ka prakse noved pie pilnības.

Sekojot šiem padomiem un stratēģijām, jūs būsit labāk gatavi ņemt rotaļu lāčus uz spīles mašīnas. Izklaidējieties un veiksmi!