Kā stādīt rozes zaru

Kā stādīt rožu filiāli

Rozes ir ļoti populāri ziedi un tiek novērtēti par viņu skaistumu un smaržām. Ja vēlaties, lai jūsu dārzā būtu rozes, viena iespēja ir stādīt rožu zarus. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai stādītu rožu zarus un jūsu dārzā būtu skaisti ziedi.

1. solis: filiāles izvēle

Pirmais rozā zara stādīšanas solis ir izvēlēties veselīgu un enerģisku zaru. Meklējiet filiāli, kas ir apmēram 15 centimetru gara un kurai ir vismaz trīs mezgli, kas ir mazie izvirzījumi gar zaru.

2. solis: filiāles sagatavošana

Pēc filiāles izvēles pirms stādīšanas jums jāveic daži sagatavošanās darbi. Noņemiet visas lapas no zara, atstājot tikai mezglus. Pēc tam sagrieziet zara dibenu 45 grādu leņķī. Tas atvieglos ūdens un barības vielu absorbciju.

3. solis: filiāles stādīšana

Lai iestādītu rozā zaru, jums būs nepieciešams trauks vai konteiners ar atbilstošu auglīgu augsni un kanalizāciju. Izveidojiet nelielu caurumu zemē un novietojiet zaru, atstājot tikai vienu mezglu virs virsmas. Pārliecinieties, vai augsne ir nedaudz mitra, bet nav iemērc.

4. solis: Postlantean Care

Pēc rozā filiāles stādīšanas ir svarīgi rūpēties, lai nodrošinātu veselīgu attīstību. Saglabājiet augsni nedaudz mitru, regulāri laistot, bet izvairieties no liekā ūdens. Aizsargājiet sauli no saules taisnas un stipra vēja, turot to vietā ar netiešu gaismu.

5. solis: uzraudzība un apkope

Sekojiet rozā filiāles izstrādei un veiciet nepieciešamo apkopi. Tā kā filiāle aug, jūs varat to pārstādīt uz galīgo vietu dārzā. Regulāri mēslojiet augu, lai nodrošinātu veselīgu augšanu un bagātīgu ziedēšanu.

Secinājums

Rožu zaru stādīšana ir lielisks veids, kā jūsu dārzā ir skaisti ziedi. Veiciet šajā rakstā minētos soļus un izbaudiet rožu skaistumu un smaržas savā telpā. Atcerieties, ka katrai rožu sugai var būt īpašas vajadzības, tāpēc pētījumi par dažādību, kuru stādāt, lai iegūtu labākus rezultātus.