Kā aizpildīt likumpārkāpēja vadītāja identifikācijas formu

Kā aizpildīt likumpārkāpēja identifikācijas formu

Ja notiek satiksmes pārkāpums un autovadītājs šobrīd nav, ir jāaizpilda autovadītāja identifikācijas forma, kas pārkāpj to. Šis dokuments ir būtisks atbildībai par pārkāpumu, kas jāpiešķir pareizi.

soli pa solim, lai aizpildītu veidlapu:

  • Transportlīdzekļa identifikācija: Veidlapā jums vajadzētu sniegt informāciju par pārkāpumu iesaistīto transportlīdzekli, piemēram, plāksni, zīmolu, modeli un krāsu.
  • Autovadītāja identifikācija: Ja neesat likumpārkāpējs, jums būs jāsniedz dati no autovadītāja, kas atbild par pārkāpumu, piemēram, pilnu vārdu, CPF, RG un adresi.
  • pārkāpums Apraksts: Šajā jomā jums sīki jāapraksta izdarītais pārkāpums, informējot vietu, datumu, laiku un apstākļus, kādos tas notika.
  • Abonēšana: Veidlapas beigās jums jāparaksta, lai apstiprinātu sniegtās informācijas patiesumu.
  • Ir svarīgi skaidri aizpildīt formu un salasāmi izvairīties no dzēšanas un kļūdām. Ja aizpildīšanas laikā ir kādi jautājumi, ieteicams meklēt norādījumus no aģentūras, kas atbild par satiksmi, piemēram, Detran.

    Nepieciešamie dokumenti:

    Papildus draivera identifikācijas veidlapai, kas pārkāpj, ir jāuzrāda daži dokumenti, lai pierādītu sniegtās informācijas patiesumu. Tie ir:

    • Identifikācijas dokuments: rg vai CNH no autovadītāja, kas atbild par pārkāpumu.
    • dzīvesvietas pierādījums: Lai apstiprinātu formā informēto adresi.
    • Transportlīdzekļa dokuments: crlv (transportlīdzekļu reģistrācija un licencēšanas sertifikāts).

    Pēc formas aizpildīšanas un nepieciešamo dokumentu apkopošanas ir svarīgi visu pārsūtīt aģentūrai, kas ir atbildīga par satiksmi noteiktā termiņā. Pretējā gadījumā jūs varat būt atbildīgs par pārkāpumu.

    Tāpēc, saskaroties ar nepieciešamību aizpildīt likumpārkāpēja identifikācijas veidlapu, ievērojiet šīs vadlīnijas un jāapzinās nepieciešamie termiņi un dokumenti. Tādā veidā jūs izpildīsit savas juridiskās saistības un ieguldīsit satiksmes drošībā.