Kā sagatavot klasi

Kā sagatavot klasi

Ievads

Klases sagatavošana var būt izaicinošs uzdevums, taču ar pareizajām stratēģijām jūs varat padarīt šo procesu efektīvāku un efektīvāku. Šajā emuārā mēs izpētīsim dažus padomus un paņēmienus, kas palīdzēs jums sagatavot nodarbības organizētā un saistošā veidā.

Mērķu noteikšana

Pirms sākat gatavot savu klasi, ir svarīgi skaidri noteikt mērķus, kurus vēlaties sasniegt. Pajautājiet sev: ko es vēlos, lai mani studenti mācītos no šīs klases? Kādas ir prasmes vai zināšanas, kas viņiem būtu jāiegūst?

Satura organizēšana

Kad esat izvirzījis savus mērķus, ir pienācis laiks organizēt savas klases saturu. Izmantojiet nosaukumus un subtitrus (

), lai subjektu sadalītu mazākās un vieglāk pārvaldāmās daļās. Izmantojiet arī treknrakstu (), lai izceltu svarīgu informāciju.

Izmantojot vizuālos resursus

Vizuālie resursi, piemēram, attēli () un videoklipi (), var palīdzēt padarīt jūsu klasi interesantāku un saistošāku. Meklējiet attēlus, kas saistīti ar klases tēmu un videoklipiem, kas parāda svarīgus jēdzienus.

ieskaitot praktiskās aktivitātes

Praktiskas aktivitātes ir lielisks veids, kā iesaistīt studentus un palīdzēt viņiem pielietot to, ko viņi mācās. Apsveriet iespēju iekļaut grupas aktivitātes, vingrinājumu labošanu un diskusijas klasē.

Pārskatot un pielāgot

Pēc klases sagatavošanas atlieciet laiku satura pārskatīšanai un pielāgošanai. Pārliecinieties, ka visa informācija ir pareiza, un, ja aktivitāšu secībai ir jēga. Veiciet nepieciešamos pielāgojumus, lai nodrošinātu, ka jūsu klase ir skaidra un saliedēta.

Secinājums

Klases sagatavošana prasa laiku un centību, taču, izmantojot pareizās stratēģijas, jūs varat radīt ievērojamu mācību pieredzi saviem skolēniem. Atcerieties definēt savus mērķus, sakārtot saturu, izmantot vizuālos resursus un iekļaut praktiskas aktivitātes. Izmantojot šos padomus, jūs būsiet gatavs sagatavot saistošas ​​un efektīvas nodarbības.