Kā atgūt čipu čipu

Kā atgūt hi chip

Tālruņa mikroshēmas zaudēšana vai sabojāšana var būt diezgan nomākta, taču par laimi ir veidi, kā to atgūt. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā jūs varat ātri un viegli atgūt Oi mikroshēmu.

1. solis: sazinieties ar Oi

Pirmais solis, lai atgūtu OI mikroshēmu, ir sazināties ar operatoru. Jūs varat piezvanīt OI klientu apkalpošanai vai apmeklēt uzņēmuma fizisko veikalu. Izskaidrojiet situāciju un informējiet, ka jums nepieciešama jauna mikroshēma.

2. solis: pārbaudiet pieejamību

Oi pārbaudīs jūsu tālruņa numura mikroshēmas pieejamību. Viņi var pieprasīt kādu personisku informāciju, lai apstiprinātu jūsu identitāti un pārliecinātos, ka esat līnijas turētājs.

3. solis: izvēlieties piegādes formu

Pēc mikroshēmas pieejamības apstiprināšanas OI piedāvās piegādes iespējas. Jūs varat izvēlēties saņemt mikroshēmu mājās, pa pastu vai noņemt to fiziskā veikalā no OI. Ja izvēlaties piegādi mājās, noteikti norādiet pareizo adresi.

4. solis: aktivizējiet jauno mikroshēmu

Kad esat saņēmis jauno OI mikroshēmu, jums tas būs jāaktivizē. Lai to izdarītu, vienkārši ievadiet tālruņa mikroshēmu un izpildiet operatora sniegtās instrukcijas. Parasti ir nepieciešams izsaukt noteiktu numuru vai nosūtīt īsziņu, lai pabeigtu aktivizāciju.

5. solis: atgūt kontaktus un datus

Pēc jaunās mikroshēmas aktivizēšanas jums būs jāatgūst savi kontakti un dati. Ja jums bija kontaktpersonu dublējums mākoņa pakalpojumā, piemēram, Google kontaktpersonas, vienkārši piesakieties savā kontā un sinhronizējiet kontaktus ar jauno mikroshēmu. Pretējā gadījumā būs nepieciešams vēlreiz manuāli ievietot kontaktus.

6. solis: aizsargājiet mikroshēmu

Lai izvairītos no OI mikroshēmas zaudējumiem nākotnē vai bojājumiem, ir svarīgi veikt dažus piesardzības pasākumus. Saglabājiet mikroshēmu drošā vietā, izvairieties no saliekšanas un pakļaujiet to šķidrumiem un aizsargājiet tālruni ar aizsargājošu pārsegu.

Tagad, kad jūs zināt, kā atgūt čipu, jums vairs nav jāuztraucas, ja zaudējat vai sabojājat savu. Veiciet iepriekš minētās darbības, un drīz jūs atkal būsit savienots ar operatoru.