Kā atgūt manu Instagram kontu

Kā atgūt manu Instagram kontu

Piekļuves zaudēšana savam Instagram kontam var būt neapmierinoša situācija, taču par laimi ir veidi, kā to atgūt. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā jūs varat atgūt savu Instagram kontu, ja esat aizmirsis paroli vai esat uzlauzts.

1. solis: piekļūstiet Instagram pieteikšanās lapai

Lai sāktu savu Instagram konta atkopšanas procesu, dodieties uz Instagram pieteikšanās lapu, izmantojot vēlams pārlūkprogrammu. Ievadiet savu lietotājvārdu vai e -pastu un noklikšķiniet uz “Aizmirsāt paroli?”

2. solis: izvēlieties atkopšanas iespēju

Noklikšķinot uz “Aizmirsāt paroli?” Jūs tiksit novirzīts uz jaunu lapu, kur jums būs dažas atkopšanas iespējas. Atlasiet opciju, kas vislabāk atbilst jūsu situācijai. Iespējas var ietvert paroles atkārtotas definīcijas e -pasta saņemšanu, SMS drošības koda saņemšanu vai atbildēšanas jautājumus.

3. solis: izpildiet atkopšanas instrukcijas

Atkarībā no izvēlētās atkopšanas opcijas ievērojiet instagram sniegtās instrukcijas, lai no jauna definētu paroli. Ja izvēlējāties saņemt paroles atkārtota definīcijas e -pastu, pārbaudiet iesūtni un izpildiet e -pastā ietvertās instrukcijas. Ja esat izvēlējies saņemt SMS drošības kodu, pagaidiet, kamēr kods to saņem, un ievadiet to atkopšanas lapā. Ja izvēlējāties atbildēt uz drošības jautājumiem, pareizi atbildiet uz jautājumiem, lai no jauna definētu paroli.

4. solis: piekļūstiet atgūtajam kontam

Pēc atkopšanas instrukciju ievērošanas un paroles pārdefinēšanas jūs varat vēlreiz piekļūt savam Instagram kontam. Noteikti izvēlieties spēcīgu un unikālu paroli, lai nodrošinātu konta drošību.

Ir svarīgi atcerēties, ka, ja jums nav piekļuves e -pasta vai tālruņa numuram, kas saistīts ar jūsu Instagram kontu, to var būt grūtāk atgūt. Šajā gadījumā sazinieties ar Instagram atbalstu, lai saņemtu papildu palīdzību.

Instagram konta atgūšana var prasīt zināmu laiku un pūles, taču, ievērojot pareizas darbības, jums, iespējams, atkal būs piekļuve savam kontam. Saglabājiet savu pieteikšanās informāciju drošu un atjauninātu, lai izvairītos no nākotnes problēmām.