Kā atgūt paroli no mana e -pasta

Kā atgūt paroli no mana e -pasta

E -pasta paroles zaudēšana var būt neapmierinoša situācija, taču par laimi ir veidi, kā to atgūt. Šajā rakstā mēs jums parādīsim dažas iespējas, lai jūs varētu no jauna definēt savu e -pasta paroli un atkal piekļūt jūsu kontam.

1. Pārbaudiet paroles atkopšanas opciju

Lielākā daļa e -pasta pakalpojumu sniedzēju piedāvā paroles atkopšanas iespēju. Parasti šī opcija atrodas jūsu e -pasta pieteikšanās lapā. Noklikšķiniet uz “Aizmirsāt paroli?” vai līdzīgā saitē un izpildiet sniegtos norādījumus.

2. Veiciet paroles atkopšanas darbības

Noklikšķinot uz paroles atkopšanas opcijas, jūs tiksit novirzīts uz lapu, kurā jums būs jāsniedz kāda informācija, lai apstiprinātu savu identitāti. Šajā informācijā var ietilpt jūsu lietotājvārds, alternatīva e -pasta adrese vai tālruņa numurs, kas saistīts ar jūsu kontu.

Padoms: Noteikti sniedziet precīzu un atjauninātu informāciju, lai atvieglotu paroles atkopšanas procesu.

3. Pārbaudiet savu alternatīvo e -pastu vai tālruņa numuru

Pēc nepieciešamās informācijas sniegšanas pārbaudiet alternatīvo e -pastu vai tālruņa numuru, lai saņemtu čeka kodu. Ievadiet šo kodu paroles atkopšanas lapā, lai apstiprinātu savu identitāti.

  • Ja izvēlējāties saņemt kodu pa e -pastu, pārbaudiet ievades lodziņu un meklējiet e -pastu no galvenā e -pasta pakalpojumu sniedzēja.
  • Ja izvēlējāties saņemt kodu pēc īsziņas, pārbaudiet tālruni un meklējiet ziņojumu ar kodu.
  • 4. Izveidojiet jaunu paroli

    Pēc savas identitātes apstiprināšanas jūs varat izveidot jaunu paroli savam e -pasta kontam. Pārliecinieties, ka izvēlaties spēcīgu un unikālu paroli, kuru ir grūti uzminēt. Izvairieties no acīmredzamas personiskās informācijas, piemēram, dzimšanas datumu vai ģimenes vārdu izmantošanas.

    Padoms: Apsveriet iespēju izmantot paroļu pārvaldnieku, lai palīdzētu atcerēties un aizsargāt paroles.

    5. Atjauniniet savu drošības informāciju

    Pēc piekļuves jūsu e -pasta konta atgūšanas ir svarīgi atjaunināt savu drošības informāciju. Pārliecinieties, vai jūsu alternatīvā e -pasta adrese un tālruņa numurs ir pareizi un atjaunināti. Tas palīdzēs nākotnē atgūt paroles atgūšanu, ja jums atkal būs nepieciešams.

    Tagad, kad jūs zināt, kā atgūt savu e -pasta paroli, atcerieties, lai jūsu pieteikšanās informācija būtu droša un atjaunināta. Izvairieties dalīties ar savu paroli ar citiem un apzināties iespējamos pikšķerēšanas mēģinājumus vai kiberuzbrukumus.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir vairāk jautājumu par e -pasta drošību, skatiet zemāk esošos avotus, lai iegūtu papildinformāciju.


    paraugs.com-cover no e-pasta