Kā priecāties par porcelāna flīzēm

Kā priecāties porcelāns

Porcelāna pacelšana ir svarīgs solis šāda veida pārklājuma uzstādīšanā. Java ir atbildīga par locītavu aizpildīšanu starp gabaliem, nodrošinot grīdas stabilitāti un estētiku. Šajā rakstā mēs soli pa solim parādīsim, kā pareizi un efektīvi veikt porcelānu.

1. solis: sagatavošana

Pirms javas uzsākšanas ir nepieciešams sagatavot vidi un nepieciešamo materiālu. Pārliecinieties, ka porcelāns ir tīrs un sauss, bez jebkādiem atlikumiem. Pārbaudiet arī, vai jums ir visi nepieciešamie materiāli, piemēram, java, lāpstiņa, izpildītājs un sūklis.

2. solis: javas izvēle

Javas izvēle ir būtiska, lai iegūtu apmierinošu rezultātu. Tirgū ir dažādi javas veidi, piemēram, cementa java, epoksīda java un akrila java. Katram ir īpašas īpašības, piemēram, izturība pret mitrumu, tīrīšanas vieglums un izturība. Skatiet profesionāli, kurš izvēlas vispiemērotāko javu savam porcelānam.

3. solis: Atkārtota lietojumprogramma

Ar sagatavoto materiālu ir pienācis laiks uzklāt javu. Izmantojiet ierēdni, lai izkliedētu javu virs savienojumiem, nospiežot to, lai pilnībā aizpildītu vietu. Veiciet diagonālas kustības, lai nodrošinātu, ka java vienmērīgi iekļūst locītavās.

Pēc javas izmantošanas izmantojiet lāpstiņu, lai noņemtu lieko daudzumu, veicot diagonālas kustības attiecībā pret savienojumiem. Tas neļaus javas atrasties virs porcelāna līmeņa.

4. solis: tīrīšana

Pēc javas ražotāja norādītā žāvēšanas laika gaidīšanas ir pienācis laiks tīrīt. Izmantojiet mitru sūkli, lai noņemtu lieko javu no porcelāna virsmām. Veiciet maigas apļveida kustības, izvairoties no pārāk daudz nospiešanas, lai nenoņemtu javu no locītavām.

5. solis: apdare

Pēc tīrīšanas gaidiet dziedināšanas laiku, ko norādījis javas ražotājs. Pēc tam izmantojiet sausu audumu, lai noņemtu javas atlikumu, kas varētu būt bijis uz porcelāna virsmas. Veiciet mīkstas kustības, lai nesabojātu nesen uzklātu javu.

gatavs! Tagad jūs zināt, kā pareizi priecāties par porcelānu. Atcerieties ievērot visas javas ražotāja norādījumus un, ja nepieciešams, konsultējieties ar profesionāli, lai iegūtu labākus rezultātus.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk.