Kā noņemt stiepšanos no skropstām

Kā noņemt skropstu stiepšanos

Ja esat mēģinājis skropstu stiepšanos un tagad vēlaties tos noņemt, ir svarīgi to izdarīt pareizi, lai izvairītos no dabisko skropstu bojājumiem. Šajā rakstā mēs parādīsim soli pa solim, kā droši un efektīvi noņemt skropstu stiepšanos.

1. solis: sagatavojiet sevi

Pirms noņemšanas procesa sākuma pārliecinieties, ka jums ir visi nepieciešamie materiāli. Jums būs nepieciešams:

  • skropstu līmes noņemšanas līdzeklis
  • Kokvilnas vai kokvilnas tampons
  • Ūdens silts
  • Tīrs dvielis

2. solis: aizsargājiet acis

Pirms jebkura produkta uzklāšanas skropstām, ir svarīgi aizsargāt acis. To var izdarīt, novietojot tīru dvieli uz sejas, atstājot tikai skropstas.

3. solis: uzklājiet līmes noņemšanu

Rūpīgi uzklājiet skropstu līmes noņemšanu uz viltus skropstu pamatni. Pārliecinieties, ka pārklāj visu līmes garumu. Ļaujiet nocietinājumam rīkoties dažas minūtes, lai mīkstinātu līmi.

4. solis: noņemiet viltus skropstas

Ar pincete palīdzību sāciet noņemt viltus skropstas. Dariet to uzmanīgi, lai nevilktu vai saplēstu dabiskās skropstas. Ja atrodat kādu pretestību, uzklājiet vairāk līmes noņemšanas un pagaidiet vēl dažas minūtes.

5. solis: notīriet atlikumus

Pēc viltus skropstu noņemšanas ir svarīgi notīrīt visas līmes atliekas, kas palikušas uz viņu dabiskajām skropstām. Izmantojiet kokvilnas tamponu, kas iemērcs siltā ūdenī, lai viegli noņemtu līmi.

6. solis: mitriniet skropstas

Pēc skropstu stiepšanās noņemšanas ir svarīgi mitrināt dabiskās skropstas. To var izdarīt, uzklājot rīcineļļu vai skropstu specifisku serumu. Tas palīdzēs stiprināt un barot jūsu skropstas, veicinot veselīgu izaugsmi.

Tagad, kad jūs zināt, kā pareizi noņemt skropstu stiepšanos, to varat droši izdarīt mājās. Atcerieties būt uzmanīgam visā procesā, lai izvairītos no dabisko skropstu bojājumiem. Ja vēlaties, varat arī meklēt profesionāļa palīdzību, lai veiktu noņemšanu.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai vēlaties dalīties ar savu pieredzi, atstājiet komentāru zemāk.