Kā izgūt

Kā noņemt

Kaut kā noņemšana var būt vienkāršs vai sarežģīts uzdevums atkarībā no tā, ko jūs mēģināt noņemt. Šajā emuārā mēs izpētīsim dažādas metodes un paņēmienus, lai noņemtu dažāda veida objektus vai vielas. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā noņemt ar efektivitāti un drošību.

Noņemiet auduma traipus

Ja kaut ko ielejat uz apģērba vai auduma gabala un jums ir jānoņem traips, ir vairākas iespējas. Viens ir izmantot noteiktu produktu traipu noņemšanai, piemēram, traipu noņemšanas līdzeklim vai mazgāšanas līdzeklim. Uzklājiet produktu iekrāsotajā vietā, viegli berzējiet un noskalojiet ar siltu ūdeni. Ja traips saglabājas, atkārtojiet procesu vai izmēģiniet citas metodes, piemēram, izmantojot balto etiķi vai nātrija bikarbonātu.

Noņemiet sarūsējušos rīkus

Ja jums ir sarūsējuši rīki, ir svarīgi noņemt rūsu, lai nodrošinātu pareizu darbību un pagarinātu to lietderīgās lietošanas laiku. Viena iespēja ir izmantot tērauda suku vai smilšpapīru, lai noņemtu rūsu. Pēc tam uzklājiet pretkorozīvu produktu, lai novērstu rūsas atgriešanos. Atcerieties valkāt cimdus un aizsargbrilles, apstrādājot sarūsējušos instrumentus.

Noņemiet uzlīmes vai etiķetes

Ja jums ir jānoņem virsmas līmes vai etiķetes, ir daži paņēmieni, kas var palīdzēt. Viens ir izmantot matu žāvētāju, lai sildītu līmi, kas atvieglo noņemšanu. Vēl viena iespēja ir izmantot līmes noņemšanu vai virtuves eļļu, lai atslābinātu līmi. Uzklājiet produktu līmes zonā, pagaidiet dažas minūtes un pēc tam uzmanīgi noņemiet līmi.

Noņemiet krāsas traipus

Ja esat iekrāsojis krāsas virsmu un jums ir jānoņem traips, ir dažas iespējas. Lai iegūtu svaigus plankumus, varat mēģināt noņemt ar mitru un mazgāšanas līdzekļu audumu. Ja traips ir sauss, varat izmantot noteiktu virsmas veida krāsas noņemšanu. Izpildot ķīmiskās vielas, ievērojiet produkta instrukcijas un nēsājiet cimdus un aizsardzības masku.

Noņemiet nepatīkamas smakas

Ja jums ir darīšana ar nepatīkamām smakām jūsu mājās, ir daži risinājumi. Viens no tiem ir nātrija bikarbonāta izmantošana, kas ir pazīstams ar smaržu absorbēšanu. Ielieciet nelielu daudzumu cepamā soda atvērtā traukā un atstājiet to netālu no smakas avota. Vēl viena iespēja ir izmantot balto etiķi, kas var arī palīdzēt neitralizēt smakas. Sajauciet etiķi ar ūdeni smidzināšanā un uzklājiet uz skarto zonu.

Secinājums

Kaut kā noņemšanai var būt nepieciešami dažādi paņēmieni un produkti atkarībā no tā, ko jūs mēģināt noņemt. Ir svarīgi ievērot izmantoto produktu instrukcijas un ievērot drošības pasākumus, piemēram, nēsāt cimdus un aizsargbrilles. Mēs ceram, ka šajā emuārā sniegtie padomi var palīdzēt veiksmīgi noņemt dažāda veida objektus vai vielas.