Kā atjaunot no Xiaomi rūpnīcas

Kā atjaunot no Xiaomi rūpnīcas: Pilns solis pa solim

Ja jums ir Xiaomi viedtālrunis un jūs saskaraties ar veiktspējas problēmām, bloķēšana vai vienkārši vēlaties notīrīt visus datus no ierīces, ierīces atjaunošana rūpnīcas iestatījumos var būt risinājums. Šajā rakstā mēs parādīsim visu soli pa solim, kā atjaunot Xiaomi.

1. solis: dublēt datus

Pirms rūpnīcas atjaunošanas procesa uzsākšanas ir ļoti ieteicams dublēt visus svarīgos datus. Tas ietver fotoattēlus, videoklipus, kontaktus, ziņojumus un visus citus failus, kurus nevēlaties zaudēt. Jūs varat dublēt datus datorā, mākoņa krātuves pakalpojumā vai izmantot rezerves lietojumprogrammas, kas pieejamas Play Store.

2. solis: piekļūstiet saviem Xiaomi iestatījumiem

Lai sāktu rūpnīcas atjaunošanas procesu, dodieties uz saviem Xiaomi iestatījumiem. To var izdarīt, izmantojot pārnesumu ikonu sākuma ekrānā vai izmantojot lietojumprogrammas izvēlni.

3. solis: atrodiet opciju “Papildu iestatījumi”

Iestatījumos rullējiet ekrānu uz leju, līdz atrodat opciju “Papildu iestatījumi”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai piekļūtu Xiaomi uzlabotajiem iestatījumiem.

4. solis: atlasiet opciju “Dublēšana un redefinārs”

Papildu iestatījumos atrodiet opciju “Dublēt un no jauna definēt” un noklikšķiniet uz tā. Šī opcija ļauj dublēt datus pirms ierīces atjaunošanas rūpnīcas iestatījumiem.

5. solis: atlasiet opciju “Atjaunot rūpnīcas datus”

Dublēšanas un no jauna definīcijas opcijās jūs atradīsit opciju “Atjaunot rūpnīcas datus”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai sāktu atjaunošanas procesu.

6. solis: apstipriniet rūpnīcas atjaunošanu

Pirms turpināt rūpnīcas atjaunošanu, jūsu Xiaomi parādīs brīdinājuma ziņojumu, kurā teikts, ka visi dati tiks izdzēsti. Pārliecinieties, ka jums ir dati, un noklikšķiniet uz “Apstiprināt”, lai sāktu procesu.

7. solis: pagaidiet atjaunošanas procesu

Jūsu Xiaomi restartēs un sāks rūpnīcas atjaunošanas procesu. Pagaidiet, līdz process ir pabeigts. Tas var aizņemt dažas minūtes.

8. solis: iestatiet savu Xiaomi

Pēc rūpnīcas atjaunošanas procesa pabeigšanas jūsu Xiaomi atkal tiks restartēts, un jūs tiksit novirzīts uz sākotnējo konfigurācijas ekrānu. Izpildiet ekrāna instrukcijas, lai konfigurētu ierīci, ieskaitot valodas izvēli, interneta savienojumu un Xiaomi kontu.

Tagad jums ir atjaunots Xiaomi rūpnīcas iestatījumiem, bez problēmām un gatavs atkal izmantot. Atcerieties pārinstalēt lietojumprogrammas un atjaunot iepriekš atskaņotos datus.

Mēs ceram, ka šis solis pa solim ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai jums ir nepieciešama vairāk informācijas, atstājiet komentāru zemāk. Veiksmi rūpnīcas atjaunošanai jūsu Xiaomi!