Kā noņemt insulfilm

Kā noņemt insulfilm: soli pa solim virziens

Jūs nolēmāt noņemt insulfilmu no automašīnas, bet nezināt, kur sākt? Neuztraucieties, mēs esam šeit, lai jums palīdzētu! Šajā solī pa solim mēs parādīsim, kā droši un efektīvi noņemt insulfilm.

1. solis: savāciet nepieciešamos materiālus

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai materiāli būtu piemēroti insulfilm noņemšanai rokā. Jums būs nepieciešams:

  • Ūdens silts
  • Neitrāls mazgāšanas līdzeklis
  • līmlente
  • Šosejas tīrīšana
  • Stills
  • mikrošķiedras audums

2. solis: uzkarsē insulfilm

Lai atvieglotu insulfilmas noņemšanu, ieteicams to sasildīt. Lai sildītu filmu, izmantojiet matu žāvētāju vai termisko pūtēju. Tas padarīs to veidojamāku un vieglāk noņemamu.

3. solis: cryp insulfilm malas

Ar apsildāmu insulfilmu sāciet nomizot filmas malas, izmantojot līmlenti. Līmējiet lenti līdz vienam insulfilm galam un viegli velciet. Filmai jāsāk atlaist.

4. solis: noņemiet insulfilm

Ar jau atdzist malām, uzmanīgi velciet insulfilm. Izmantojiet rokas, lai palīdzētu noņemt, bet izvairieties no filmas saplēst. Ja atrodat pretestību, atkal karsējiet teritoriju ar matu žāvētāju un mēģiniet vēlreiz.

5. solis: notīriet atlikumus

Pēc visas insulfilmas noņemšanas ir pienācis laiks notīrīt atkritumus, kas palika uz stikla. Sajauciet siltu ūdeni ar neitrālu mazgāšanas līdzekli un uzklājiet šķīdumu uz stikla. Izmantojiet tīrīšanas spieķi, lai noņemtu līmes atlikumus, un mikrošķiedras audums, lai nožūtu.

6. solis: Pabeidziet tīrīšanu

Lai pārliecinātos, ka stikls ir pilnīgi tīrs, izmantojiet irbuli, lai noņemtu visu atlikušo līmes atlikumu. Esiet piesardzīgs, lai nesaskrāpētu stiklu un veiktu maigas kustības.

Tagad, kad jūs zināt, kā noņemt insulfilmu, procesu varat veikt droši un efektīvi. Atcerieties ievērot visas instrukcijas un izmantot pareizos materiālus. Ja jums ir kādi jautājumi, konsultējieties ar specializētu profesionāli.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga jums. Veiksmi insulfilm noņemšanā!