Kā uzzināt manu pasta nodaļas lietotāju

Kā uzzināt manu pasta nodaļu lietotāju

Pasta nodaļa ir valsts uzņēmums, kas ir atbildīgs par pasta pakalpojumiem Brazīlijā. Mums bieži ir jāpiekļūst pasta nodaļas vietnei, lai izsekotu pasūtījumu vai veiktu citas aktivitātes, kas saistītas ar piedāvātajiem pakalpojumiem. Šim nolūkam ir nepieciešams, lai vietnē reģistrētu lietotājs. Šajā emuārā mēs parādīsim, kā atrast savu pasta nodaļu lietotāju.

1. solis: piekļūstiet pasta vietnei

Lai sāktu, vēlams atvērt pārlūkprogrammu un adreses joslā ierakstiet “www.correios.com.br”. Nospiediet Enter, lai piekļūtu pasta nodaļas oficiālajai vietnei.

2. solis: meklējiet pieteikšanās saiti

Pasta nodaļas vietnē meklējiet saiti Pieteikšanās. Parasti tas atrodas mājas lapas augšējā labajā stūrī. Noklikšķiniet uz šīs saites, lai tā tiktu novirzīta uz pieteikšanās lapu.

3. solis: noklikšķiniet uz “Es aizmirsu savu paroli”

Pieteikšanās lapā jūs redzēsit opciju “Es aizmirsu paroli”. Noklikšķiniet uz šīs saites, lai sāktu paroles atkopšanas procesu.

4. solis: aizpildiet pieprasītos datus

Paroles atkopšanas lapā jums būs jāaizpilda pieprasītie dati. Parasti jums būs jāievada CPF vai CNPJ, kā arī citi personas dati. Noteikti pareizi aizpildiet visu informāciju.

5. solis: pārbaudiet savu e -pastu

Pēc pieprasīto datu aizpildīšanas noklikšķiniet uz pogas “Nosūtīt” vai līdzīgu pogu. Pēc tam pārbaudiet savu e -pastu, kas reģistrēts pasta nodaļas vietnē. Jūs saņemsit e -pastu ar norādījumiem par paroles atgūšanu un attiecīgi atklāt savu lietotāju.

6. solis: izpildiet e -pasta instrukcijas

Saņemtajā e-pastā ievērojiet pastas sniegtās instrukcijas, lai atgūtu paroli. Parasti jums būs jānoklikšķina uz saites vai jāveic kādas citas darbības, lai pabeigtu procesu.

7. solis: pierakstiet savu lietotāju

Pēc paroles atgūšanas jums būs piekļuve pasta nodaļas lietotājam. Pierakstiet šo lietotāju drošā vietā, lai atvieglotu piekļuvi jūsu informācijai un pakalpojumiem pasta nodaļas vietnē.

Tagad, kad jūs zināt, kā atklāt savu pasta nodaļu, izmantojiet iespēju izpētīt uzņēmuma piedāvātos pakalpojumus, piemēram, pasūtījumu izsekošanu, kravu aprēķinu un daudz ko citu. Ja jums ir kādi jautājumi, skatiet sadaļu Bieži jautājumi (FAQ) pasta nodaļas vietnē vai sazinieties ar atbalstu.