Kā uzzināt manas dzīves mikroshēmas skaitu

Kā uzzināt manu dzīves mikroshēmas numuru

Ja esat vivo klients un jums ir jautājumi par to, kā uzzināt savu mikroshēmas numuru, neuztraucieties. Šajā rakstā mēs parādīsim dažus vienkāršus veidus, kā atrast šo informāciju.

1. Pārbaudiet numuru Chip pakotnē

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā atklāt jūsu dzīvās mikroshēmas skaitu, ir pārbaudīt iepakojumu, kurā tas nāca. Parasti mikroshēmas numurs ir iespiests iepakojuma aizmugurē kopā ar citu svarīgu informāciju.

2. Zvaniet Vivo dienestam

Ja jums vairs nav mikroshēmas iepakojuma vai neesat atradis numuru, viena iespēja ir piezvanīt Vivo pakalpojumam. Viņi var sniegt jums mikroshēmas numuru, ja vien jums ir nepieciešamie dati, lai pierādītu līnijas nosaukumu.

3. Apmeklējiet Vivo vietni

Vēl viena iespēja ir piekļūt Vivo vietnei un pieteikties jūsu kontā. Pēc pieteikšanās jūs varēsit atrast savu dzīves mikroshēmas numuru savā līnijas informācijas apgabalā.

4. Izmantojiet manu vivo lietotni

Mana vivo lietotne ir arī lielisks rīks, lai atklātu jūsu mikroshēmas numuru. Vienkārši lejupielādējiet lietotni, piesakieties ar piekļuves datiem un meklējiet opciju, kas parāda jūsu līnijas numuru.

5. Pārbaudiet numuru pašā tālrunī

Dažām ierīcēm ir opcija, kas ļauj pārbaudīt mikroshēmas numuru tieši mobilajos iestatījumos. Meklējiet šo opciju ierīces iestatījumos, un jūs varat atrast savu mikroshēmas dzīves numuru.

Secinājums

Dzīvās mikroshēmas numura uzzināšana var būt vienkāršs uzdevums, ja sekojat šiem padomiem. Pārbaudiet mikroshēmas pakotni, zvaniet uz Vivo pakalpojumu, apmeklējiet vietni Vivo, izmantojiet lietotni My Vivo vai pārbaudiet to savā tālrunī. Izmantojot šīs iespējas, jūs varēsit ātri un viegli atrast mikroshēmas numuru.