Kā iepazīt operatoru

Kā uzzināt savu mobilo operatoru?

Vai jūs jau esat saņēmis zvanu no nezināma numura un jums bija interese zināt, kurš operators tas bija? Vai varbūt vēlaties mainīt operatoru un vēlaties uzzināt, kurš no tiem jums piedāvā vislabāko plānu. Šajā emuārā mēs iemācīsim dažus veidus, kā atklāt savu mobilo operatoru.

1. Pārbaudiet numuru

Vienkāršs veids, kā atklāt savu mobilo operatoru, ir skaita pārbaude. Katram pārvadātājam ir identifikācijas kods numura sākumā. Piemēram, operatora numuri sākas ar kodu “11”, savukārt operatora B numuri sākas ar kodu “21”. Meklēt operatora identifikācijas kodus internetā un salīdziniet ar savu mobilā tālruņa numuru.

2. Skatīt Anatel vietni

Nacionālajai telekomunikāciju aģentūrai (Anatel) ir tiešsaistes pakalpojums, kas ļauj jums konsultēties ar mobilā numura operatoru. Apmeklējiet vietni Anatel un meklējiet operatora konsultācijas iespēju. Ievadiet mobilā tālruņa numuru un gaidiet rezultātu.

3. Izmantojiet lietojumprogrammas

Android un iOS ir pieejamas vairākas lietotnes, kas var palīdzēt atklāt mobilo operatoru. Vienkārši lejupielādējiet vienu no šīm lietojumprogrammām, ievietojiet numuru un gaidiet rezultātu. Dažas lietojumprogrammas piedāvā arī papildu informāciju, piemēram, skaitļa atrašanās vietu.

4. Sazinieties ar operatoru

Ja neviena no iepriekšējām opcijām darbojas, vienmēr varat sazināties ar mobilo operatoru un pieprasīt šo informāciju. Zvaniet uz klientu apkalpošanu un ievadiet numuru, kuru vēlaties uzzināt operatoram. Viņi varēs ātri un precīzi sniegt jums šo informāciju.

Secinājums

Mobilā operatora atklāšana var būt noderīga daudzās situācijās. Izmantojiet padomus šajā emuārā, lai ātri un viegli iegūtu šo informāciju. Atcerieties vienmēr cienīt cilvēku privātumu un izmantot šo informāciju atbildīgi.