Kā uzzināt, vai uzņēmums izvēlas vienkāršu

Kā uzzināt, vai uzņēmums izvēlas vienkāršu

Ja esat uzņēmējs vai domājat par uzņēmuma dibināšanu, ir svarīgi saprast nodokļu režīmu, ar kuru tas tiks ierāmēts. Viens no populārākajiem režīmiem Brazīlijā ir Simple Nacional, kas piedāvā priekšrocības un vienkāršo nodokļu samaksu mikro un maziem uzņēmumiem.

Bet kā uzzināt, vai uzņēmums izvēlas vienkāršu? Ir daži veidi, kā pārbaudīt šo informāciju, un šajā rakstā mēs jums parādīsim dažus no tiem.

Konsultācija par Simple Nacional Portal

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā noskaidrot, vai uzņēmums izvēlas vienkāršu, ir konsultācija par Simple Nacional Portal. Piekļūstiet oficiālajai Simple Nacional vietnei un meklējiet iespēju konsultēties ar opcijām. Ievadiet uzņēmuma CNPJ un pārliecinieties, ka tas ir reģistrēts kā vienkāršs izvēle.

Federālā ieņēmumu konsultācija

Vēl viens veids, kā pārbaudīt, vai uzņēmums izvēlas vienkāršu, ir IRS konsultācijas laikā. Apmeklējiet IRS vietni un meklējiet CNPJ vaicājuma iespēju. Ievadiet uzņēmuma CNPJ un pārliecinieties, ka tas ir ierāmēts Simple Nacional.

Konsultācija par caurspīdīguma portālu

Pārredzamības portāls var būt arī informācijas avots, lai noskaidrotu, vai uzņēmums izvēlas vienkāršu. Apmeklējiet caurspīdīguma portāla vietni un meklējiet biznesa konsultācijas iespēju. Ievadiet uzņēmuma CNPJ un pārliecinieties, ka tas ir reģistrēts kā izvēle, lai iegūtu Simple Nacional.

Jautājums ar leti

Ja jums joprojām ir jautājumi par sava uzņēmuma nodokļu sistēmu, viena iespēja ir konsultēties ar grāmatvedi. Grāmatvedis ir vispiemērotākais profesionālis, kas palīdzēs jums par Simple Nacional un pārbaudiet, vai jūsu uzņēmums atbilst šim nodokļu režīmam.

Īsāk sakot, ir vairāki veidi, kā noskaidrot, vai uzņēmums izvēlas vienkāršu. Jūs varat iecelt Simple Nacional portālu IRS, caurspīdīguma portālā vai konsultēties ar grāmatvedi. Ir svarīgi iegūt šo informāciju, lai nodrošinātu, ka jūsu uzņēmums pareizi maksā nodokļus un izmanto Simple Nacional priekšrocības.