Kā uzzināt, vai tālruņa ekrāns ir oriģināls

Kā uzzināt, vai mobilais ekrāns ir oriģināls

Kad mums jāmaina mobilais ekrāns, ir svarīgi nodrošināt, ka mēs iegādājamies oriģinālu un kvalitatīvu produktu. Diemžēl tirgū ir daudz iespēju, kas mūs var sajaukt un likt mums iegādāties viltotu vai sliktas kvalitātes ekrānu. Šajā rakstā mēs sniegsim dažus padomus, lai palīdzētu jums noteikt, vai jūsu tālruņa ekrāns ir oriģināls vai nē.

1. Pārbaudiet iepakojumu

Viena no pirmajām lietām, kas jums jādara, iegādājoties mobilo ekrānu, ir jāpārbauda iepakojums. Oriģinālie ekrāni parasti ir aizzīmogoti iepakojumā ar mobilo zīmola logotipiem. Turklāt iepakojumā jāietver informācija par mobilo modeli un ekrāna ražotāju.

2. Ievērojiet ekrāna kvalitāti

Oriģinālajiem ekrāniem bieži ir augstāka kvalitāte, salīdzinot ar viltojumiem. Piezīme, ja ekrānam ir spilgtas krāsas, pareiza spīdums un skaidra izšķirtspēja. Pieskarieties arī ekrānam, lai redzētu, vai tas ir jutīgs pret pieskārienu, un ātri reaģē uz komandām.

3. Salīdziniet ar oriģinālo ekrānu

Ja jums ir piekļuve mobilajam tālrunim ar oriģinālo ekrānu, salīdziniet to ar iegādāto ekrānu. Ņemiet vērā, ja ir atšķirības krāsu, spīduma, izšķirtspējas un skārienjutības gadījumā. Jebkura būtiska atšķirība var norādīt, ka ekrāns nav oriģināls.

4. Meklējiet autentiskuma zīmogus

Dažiem oriģināliem ekrāniem ir autentiskuma zīmogi, kurus var atrast pats ekrāna aizmugurē vai iesaiņojumā. Šajos blīvējumos parasti ir informācija par ražotāju, un tos var pārbaudīt tiešsaistē, lai apstiprinātu produkta autentiskumu.

5. Konsultējieties ar profesionāli

Ja jums joprojām ir šaubas par sava mobilā ekrāna autentiskumu, ieteicams konsultēties ar specializētu speciālistu. Viņiem ir pieredze oriģinālo ekrānu identificēšanā un var palīdzēt jums pieņemt labāko lēmumu.

Īsāk sakot, ir svarīgi apzināties mobilā ekrāna iegādi, lai pārliecinātos, ka tas ir oriģināls. Pārbaudiet paketi, ievērojiet ekrāna kvalitāti, salīdziniet ar oriģinālo ekrānu, meklējiet autentiskuma zīmogus un, ja nepieciešams, konsultējieties ar profesionāli. Pēc šiem padomiem varat būt pārliecināti, ka iegādājaties kvalitatīvu produktu savam tālrunim.