Kā uzzināt, vai kāds man patīk

Kā uzzināt, vai kāds man patīk?

Kad mūs interesē kāds, ir dabiski, ka mēs vēlamies zināt, vai arī cilvēks mums jūtas tāpat. Tomēr ne vienmēr ir viegli noteikt kāda intereses pazīmes. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus padomus un uzvedību, kas var norādīt, vai kādam jūs patīk.

verbālās zīmes

Viens no acīmredzamākajiem veidiem, kā noskaidrot, vai kāds jums patīk, ir pievērst uzmanību vārdiem, kurus cilvēks lieto, sazinoties ar jums. Ja viņa izrāda interesi viņu labāk iepazīt, uzdodiet jautājumus par savu dzīvi un demonstrē patiesu zinātkāri, tā var būt zīme, ka viņa jūs interesē.

Turklāt, ja kāds slavē jūsu īpašības, tas parāda apbrīnu par to, ko jūs darāt vai sakāt pozitīvas lietas par jums citiem, tas var arī norādīt, ka viņi jums patīk.

bez viļņa zīmes

Neverbālas pazīmes var arī daudz atklāt par kāda sajūtu par jums. Pievērsiet uzmanību šādai uzvedībai:

  • Biežs acu kontakts: ja persona sarunu laikā uztur acu kontaktu ar jums, tas var būt intereses pazīme.
  • Fizisks pieskāriens: ja persona spēlē jūsos smalki un nejauši, piemēram, pieskāriens rokai vai mugurai, tas var norādīt, ka viņi jūs interesē.
  • Atklāta poza: ja cilvēks, atrodoties netālu no jums, saglabā atvieglotu un atvērtu pozu, tā var būt zīme, ka viņi jūtas ērti un ērti.

Darbību novērošana

Papildus verbālajām un neverbālajām pazīmēm ir svarīgi novērot attiecīgās personas rīcību. Ja viņa norāda uz jums laika pavadīšanu kopā ar jums, cenšas jums palīdzēt vai atbalstīt jums grūtos laikos un izrāda interesi piedalīties jums patīkamās aktivitātēs, tas var būt norādīts, ka viņa viņai patīk.

Ir arī svarīgi atzīmēt, vai persona atceras lietas, kuras jūs iepriekš teicāt, kā informāciju par jūsu dzīvi, gaumi un vēlmēm. Tas parāda, ka viņa pievērš jums uzmanību un rūpējas, lai viņu labāk pazītu.

Francijas saruna

Ja jums joprojām ir šaubas par jūsu jūtām par jums, atklāta saruna var būt labākais veids, kā noskaidrot lietas. Ja jūs jūtaties brīvi izteikt savas jūtas un pajautājiet tieši, vai viņa viņai patīk. Atcerieties, ka godīgums ir būtisks jebkurās attiecībās.

Īsāk sakot, identificējot, vai kādam patīk, jūs varat būt izaicinājums, bet, pievēršot uzmanību verbālajām, neverbālajām pazīmēm un personas darbībām, jūs varat iegūt skaidrāku priekšstatu par viņu jūtām. Un, ja joprojām ir jautājumi, nebaidieties no atklātas sarunas, lai precizētu lietas. Veiksmi!