Kā uzzināt, vai mans mobilais tālrunis ir 4G

Kā uzzināt, vai mans mobilais tālrunis ir 4G

Ar mobilo tehnoloģiju attīstību 4G ir kļuvis par realitāti daudziem viedtālruņu lietotājiem. Bet kā jūs zināt, vai jūsu tālrunis ir saderīgs ar šo tehnoloģiju? Šajā rakstā mēs parādīsim dažus veidus, kā pārbaudīt, vai jūsu ierīce ir 4G.

Pārbaudiet savas mobilās specifikācijas

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā noskaidrot, vai jūsu tālrunis ir 4G, pārbauda ierīces tehniskās specifikācijas. Meklējiet savu mobilo modeli un izpētiet savas funkcijas internetā. Parasti šajā aprakstā ir informācija par savienojamību.

Piemērs:

Modelis: Samsung Galaxy S10

savienojamība: 4G LTE

Ja atrodat informāciju, ka jūsu mobilajam tālrunim ir 4G LTE savienojums, tas nozīmē, ka tas ir savietojams ar 4G tehnoloģiju.

Pārbaudiet mobilos iestatījumus

Vēl viens veids, kā noskaidrot, vai jūsu tālrunis ir 4G, pārbauda ierīces iestatījumus. Dodieties uz mobilajiem iestatījumiem un meklējiet mobilo tīklu vai savienojamības iespējas. Parasti ir iespēja izvēlēties vēlamo tīkla veidu.

Piemērs:

  • Piekļūstiet mobilajiem iestatījumiem
  • Meklējiet “mobilo tīklu” vai “savienojamību”
  • Atlasiet opciju “Vēlamais tīkls”
  • Pārbaudiet, vai ir pieejama opcija “4G” vai “LTE”
  • Ja mobilajos iestatījumos atrodat opciju “4G” vai “LTE”, tas nozīmē, ka tā ir saderīga ar 4G tehnoloģiju.

    Skatiet savu mobilo rokasgrāmatu

    Ja jums joprojām ir jautājumi par mobilā tālruņa saderību ar 4G, skatiet ierīces rokasgrāmatu. Parasti rokasgrāmatā ir detalizēta informācija par mobilā tālruņa tehniskajām specifikācijām, ieskaitot atbalstīto savienojumu.

    Piemērs:

    Samsung Galaxy S10 rokasgrāmata

    savienojamība: 4G LTE

    Ja jūsu mobilajā rokasgrāmatā piemin 4G LTE savienojamību, tas nozīmē, ka tā ir saderīga ar 4G tehnoloģiju.

    Tagad, kad jūs zināt, kā pārbaudīt, vai jūsu tālrunis ir 4G, izmantojiet visu šo tehnoloģiju un baudiet ātrāku un ātrāku savienojumu jūsu mobilajās ierīcēs.