Kā izņemt naudu Bet365

Kā izņemt naudu Bet365

Bet365 ir viena no lielākajām tiešsaistes likmēm pasaulē, kas piedāvā plašu sporta derību iespēju un kazino spēļu klāstu. Ja esat parasts spēlētājs vai spēlētājs Bet365, ir svarīgi zināt, kā droši un efektīvi izņemt naudu. Šajā rakstā mēs soli pa solim paskaidrosim, kā izņemt naudu Bet365.

1. solis: Piesakieties savā kontā

Pirms jūs varat izņemt naudu no sava Bet365 konta, jums jāpiesakās savā kontā. Ievadiet savu lietotājvārdu un paroli attiecīgajos laukos un noklikšķiniet uz “Enter”.

2. solis: piekļūstiet sadaļai “Pakalpojumi”

Pēc pieteikšanās jūs tiksit novirzīts uz Bet365 galveno lapu. Augšējā izvēlnē noklikšķiniet uz “Pakalpojumiem”, lai piekļūtu ar jūsu kontu saistītajām opcijām.

3. solis: atlasiet “Izņemšana”

Kreisajā pusē izvēlnē atradīsit vairākas iespējas. Ritiniet uz leju un noklikšķiniet uz “Izņemšana”, lai piekļūtu izņemšanas iespējām.

4. solis: izvēlieties izņemšanas metodi

Bet365 cita starpā piedāvā dažādas izņemšanas metodes, piemēram, banku pārskaitījumu, kredītkartes un debetkartes, e-maku. Atlasiet izvēlēto izņemšanas metodi.

5. solis: aizpildiet izņemšanas informāciju

Atkarībā no izvēlētās izņemšanas metodes jums būs jāaizpilda atbilstošā informācija. Piemēram, ja izvēlaties bankas pārskaitījumu, jums būs jāsniedz savs bankas konta dati.

6. solis: apstipriniet izņemšanas pieprasījumu

Pēc visas nepieciešamās informācijas aizpildīšanas pārskatiet informāciju un apstipriniet izņemšanas pieprasījumu. Pirms rīkošanās pārliecinieties, ka visa informācija ir pareiza.

7. solis: pagaidiet, lai apstrādātu

Pēc izņemšanas pieprasījuma apstiprināšanas gaidiet apstrādi ar Bet365. Apstrādes laiks var atšķirties atkarībā no izvēlētās izņemšanas metodes.

8. solis: saņemiet savu naudu

Kad izņemšana būs apstrādāta, nauda tiks pārskaitīta uz jūsu kontu saskaņā ar izvēlēto metodi. Pārbaudiet savu bankas kontu, elektronisko maku vai citu metodi, kas izvēlēta, lai apstiprinātu kvīti.

Tagad, kad jūs zināt, kā izņemt naudu Bet365, izbaudīt savus ieguvumus un izklaidēties ar platformas piedāvātajām derību un spēļu iespējām. Vienmēr atcerieties spēlēt atbildīgi un noteikt savas likmes.