Kā klusi izkļūt no WhatsApp grupas

Kā izkāpt no WhatsApp grupas klusuma

Vai esat kādreiz redzējis sevi iestrēdzis WhatsApp grupā, kas jūs vairs neinteresē? Vai varbūt jums ir apnicis saņemt paziņojumus par šo grupu, kas tikai jūs novērš? Neatkarīgi no iemesla, WhatsApp grupas atstāšana klusi var būt sarežģīts uzdevums. Šajā rakstā mēs parādīsim dažus padomus, kā izkļūt no WhatsApp grupas, nepievēršot lielu uzmanību.

1. Atspējot paziņojumus

Pirms aiziešanas no grupas ir svarīgi atspējot paziņojumus, lai neļautu citiem cilvēkiem nekavējoties realizēt viņu aiziešanu. Lai to izdarītu, dodieties uz WhatsApp iestatījumiem, atlasiet “Paziņojumi” un atspējojiet paziņojumus par šo konkrēto grupu.

2. Mainiet grupas fotoattēlu un nosaukumu

Vēl viens veids, kā klusībā atstāt WhatsApp grupu, ir mainīt grupas fotoattēlu un vārdu. Tādā veidā cilvēki, iespējams, nekavējoties neatzīst grupu, un jūs varat atstāt, nepievēršot lielu uzmanību.

3. Izejiet no grupas aizņemtas sarunas laikā

Efektīva stratēģija, kā klusēt WhatsApp grupas atstāšanai, ir baudīt aizņemtas sarunas, lai aizietu. Uzkarsētas diskusijas laikā vai kad tiek nosūtīti daudzi ziņojumi, ir ticamāk, ka jūsu izvade nav pamanīta.

4. Izmantojiet opciju “Silence”

Ja nevēlaties nekavējoties atstāt grupu, bet vēlaties tikai izvairīties no paziņojumiem, varat izmantot opciju “Klusums”. Šī opcija ļauj noteikt noteiktu laiku atspējot paziņojumus, nepametot grupu.

5. Izkāpiet no grupas bez brīdinājuma

Ja jums nav prātā pievērst uzmanību, vienkārša iespēja ir atstāt grupu bez brīdinājuma. Vienkārši atveriet grupu, pieskarieties grupas nosaukumam ekrāna augšdaļā un atlasiet “Iziet no grupas”. Tomēr šī opcija var radīt jautājumus un spekulācijas no citiem grupas dalībniekiem.

Īsāk sakot, WhatsApp grupas atstāšana klusi var būt izaicinājums, taču ar šiem padomiem jūs varat samazināt uzmanību, ko piesaistīs jūsu produkcija. Atcerieties atspējot paziņojumus, mainīt fotoattēla un grupas nosaukumu, izmantojiet pārvietoto mirkļu priekšrocības, lai izietu un izmantotu opciju “Klusums”, ja vēlaties nekavējoties neatstāt. Izvēlieties stratēģiju, kas vislabāk atbilst jūsu situācijai, un izbaudiet klusāku WhatsApp!