Kā saglabāt stāstu ar mūziku no Instagram iPhone

Kā saglabāt stāstu ar Instagram mūziku iPhone

Ja esat iPhone lietotājs un jums patīk dalīties ar saviem stāstiem vietnē Instagram, jūs, iespējams, esat saskāries ar iespēju pievienot mūziku savām ziņām. Šī funkcionalitāte ļauj padarīt savus stāstus vēl interesantākus un personalizētākus. Tomēr daudziem cilvēkiem ir jautājumi par to, kā saglabāt šos stāstus ar mūziku iPhone. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai veiktu šo uzdevumu.

1. solis: atveriet Instagram lietotni

Lai sāktu, atveriet iPhone lietotni Instagram. Pārliecinieties, ka esat pieteicies savā kontā.

2. solis: izveidojiet jaunu stāstu

Pieskarieties kameras ikonai ekrāna augšējā kreisajā stūrī vai slīdiet pa labi, lai piekļūtu Instagram kamerai. Pēc tam nofotografējiet vai ierakstiet video, lai izveidotu savu stāstu.

3. solis: pievienojiet mūziku savam stāstam

Tagad ir pienācis laiks pievienot mūziku savam stāstam. Pieskarieties uzlīmes ikonai ekrāna augšējā labajā stūrī. Pēc tam atlasiet opciju “Mūzika”.

4. solis: izvēlieties vēlamo mūziku

Jūs tiksit novirzīts uz mūzikas bibliotēku. Pārlūkojiet pieejamās opcijas vai izmantojiet meklēšanas joslu, lai atrastu noteiktu dziesmu. Kad atrodat vēlamo mūziku, pieskarieties tai, lai priekšskatītu.

5. solis: pielāgojiet mūziku

Pēc dziesmas izvēles jūs varat pielāgot fragmentu, kuru vēlaties izmantot savā stāstā. Velciet laika skalu, lai definētu mūzikas sākumu un beigas. Jūs varat arī izvēlēties, ja vēlaties parādīt dziesmas dziesmu vārdus savā stāstā.

6. solis: saglabājiet savu stāstu ar mūziku

Pēc mūzikas pielāgošanas ekrāna augšējā labajā stūrī pieskarieties “Aizpildiet”. Tad, ja vēlaties, varat pievienot citas uzlīmes, tekstus vai zīmējumus. Kad esat apmierināts, pieskarieties savam stāstam, lai publicētu savu stāstu ar mūziku.

Tagad, kad jūs zināt, kā saglabāt dziesmu ar Music Instagram, izmantojot iPhone, izmantojiet iespēju padarīt jūsu ziņas vēl radošākas un jautrākas. Izmēģiniet dažādas dziesmas un dalieties īpašos mirkļos ar saviem sekotājiem!