Kā saīsināts sirsnīgi

Kā tas ir uzmanīgi saīsināts?

Sirsnīgi tā ir izteiksme, ko parasti izmanto formālās korespondences, piemēram, vēstules, e -pasti un oficiāli dokumenti. To izmanto, lai nodotu sirsnību un pieklājīgi izbeigtu ziņu.

Tomēr dažos gadījumos ir nepieciešams saīsināt izteicienu “uzmanīgi”, lai ietaupītu vietu vai laiku. Ir dažādi veidi, kā saīsināt šo izteicienu, un pareiza saīsinājuma izvēle ir atkarīga no komunikācijas konteksta un formalitātes līmeņa.

Parastie saīsinājumi “sirsnīgi”

Tālāk mēs piedāvājam dažus saīsinājumus, ko parasti izmanto, lai “ar cieņu”:

  • Att. : tas ir plaši izmantots saīsinājums, it īpaši e -pastos un formālajās kartēs.
  • at.te : tas ir mazāk izplatīts saīsinājums, bet tas tiek pieņemts arī formālos kontekstos.
  • atº : šodien tas ir vecāks un mazāk izmantots saīsinājums.
  • Ir svarīgi atzīmēt, ka, izmantojot saīsinājumu “uzmanīgi”, ir svarīgi nodrošināt, ka ziņojums paliek pieklājīgs un sirsnīgs. Tāpēc ieteicams šos saīsinājumus izmantot tikai atbilstošā kontekstā, un, kad esat pārliecināts, ka saņēmējs tos sapratīs.

    Turklāt vienmēr ir labi atcerēties, ka pilnīga izteiksmes forma “uzmanīgi” sniedz lielāku formalitātes pakāpi un pieklājību, tā ir piemērotāka vairāk svinīgāku situācijās vai kad vēlaties pārsūtīt vairāk.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir noskaidrojis jūsu šaubas par to, kā tas ir “ar cieņu”. Vienmēr atcerieties pielāgot saīsinājumu komunikācijas konteksta un formalitātes līmenim. Ja jums ir vairāk jautājumu, nekautrējieties konsultēties ar rakstīšanas rokasgrāmatu vai profesionāli.

    sirsnīgi,

    emuāru komanda