Ko nozīmē handikaps Asiatico

Ko nozīmē Āzijas handikaps? ​​

Āzijas handikaps ir termins, ko plaši lieto sporta likmēs, īpaši futbola spēlēs. Tas ir veids, kā līdzsvarot iespējas starp divām komandām, padarot gala rezultātu neparedzamāku un pievilcīgāku spēlētājiem.

Kā darbojas Āzijas handikaps?

Āzijas handikaps sastāv no vārtu pievienošanas vai atņemšanas no vienas komandas pirms mača sākuma. Tas tiek darīts, lai izlīdzinātu spēli, ņemot vērā kvalitātes atšķirību starp komandām. Tādējādi iecienītākais sākums sākas ar neizdevīgu stāvokli un veiksmi ar priekšrocībām.

Piemēram, ja komanda tiek uzskatīta par favorītu, tā var sākt spēli ar -1 mērķa handikapu. Tas nozīmē, ka, lai uzvarētu likmi, viņai ir jāuzvar ar divu mērķu atšķirību vai vairāk. Abbown jau var sākties ar handikapu +1 mērķi, kas nozīmē, ka tas var zaudēt ar mērķa atšķirību, ka likme joprojām būs uzvarētāja.

Āzijas handikapa

priekšrocības

Āzijas handikaps piedāvā dažas priekšrocības salīdzinājumā ar tradicionālajām likmēm. Viena no tām ir iespēja iegūt labākas izredzes, jo spēle kļūst līdzsvarotāka. Turklāt tas ļauj mums izpētīt dažādas derību stratēģijas, piemēram, derības uz favorītu ar negatīvu handikapu vai sliktu lūpu ar pozitīvu handikapu.

Vēl viena priekšrocība ir tā, ka Āzijas handikaps novērš kaklasaites iespēju, jo starp komandām vienmēr būs mērķa atšķirība. Tas padara gala rezultātu aizraujošāku un neparedzamāku, palielinot emocijas spēles laikā.

Āzijas handikapa piemērs:


komanda
handikaps

Šajā piemērā A komanda tiek uzskatīta par favorītu un sāk spēli ar -1 gol handikapu. Laiks B ir neveiksmīgs un sākas ar +1 mērķa handikapu. Lai likme par komandu uzvarētu, viņam ir jāuzvar divu vai vairāk atšķirības. Lai likme par B komandu ir uzvarētājs, pietiek ar to, ka viņš nepalaidīs garām divu mērķu atšķirību vai vairāk.

laiks a -1
laiks b +1