Kā rakstīt wahoo

Kā jūs rakstāt wahoo?

Wahoo, pazīstams arī kā maniava vai maniava, ir plaši izmantota sakne Brazīlijas virtuvē. Bet vai jūs zināt, kā šis vārds ir pareizi uzrakstīts? Uzzināsim!

wahoo vai aimpim?

Pareizais rakstīšanas veids ir Casava . Šī ir pareizrakstība, ko pieņēmusi Portugāles valodas ortogrāfiskā vārdu krājums (VOLP), kas ir oficiālais dokuments, kas nosaka Portugāles valodas pareizrakstības noteikumus Brazīlijā.

Izcelsme un nozīme

Zvans ir augs, kas cēlies no Dienvidamerikas, precīzāk, no Amazones reģiona. Tās zinātniskais nosaukums ir Manihot Esculenta un pieder Euphorbiaceae ģimenei.

Vārdam “wahoo” ir pamatiedzīvotāju izcelsme un tas ir atvasināts no termina Tupi “Aïpi’m”, kas nozīmē “sakne”. Šo vārdu pieņēma portugāļi, kad viņi ieradās Brazīlijā un saskārās ar šo augu, kas bija tik svarīgs vietējo tautu barošanai.

Kā lietot ēdiena gatavošanu?

Wahoo ir ļoti daudzpusīga sastāvdaļa, un ēdiena gatavošanā to var izmantot dažādos veidos. To var pagatavot, cept, cept, pārvērst par biezeni, izmantot kūkās, maizēs, starp citām receptēm.

Viens no slavenākajiem preparātiem ar Wahoo ir tradicionālā “ceptā maniava”, kur sakne tiek sagriezta nūjās un cepta līdz kraukšķīgai un mīksta iekšpusē. Turklāt Wahoo tiek izmantots arī maniokas miltu, tapiokas un miltu ražošanā.

Kasokas

ieguvumi

zvans ir lielisks ogļhidrātu, šķiedrvielu, vitamīnu un minerālu avots. Tas ir bagāts ar C vitamīnu, B6 vitamīnu, kalciju, dzelzi, magniju un kāliju. Turklāt maniokai ir arī antioksidantu un pretiekaisuma īpašības.

Tā regulārais patēriņš var dot vairākus ieguvumus veselībai, piemēram, imūnsistēmas stiprināšanu, uzlabotu gremošanu, holesterīna kontroli, palielinātu enerģiju un sāta sajūtu.

Ziņkārības par wahoo

  • Zvans ir viens no galvenajiem kaloriju avotiem daudzām populācijām visā pasaulē, īpaši tropiskajos reģionos.
  • Ir dažādas Wahoo šķirnes, ar mizu un dažādu krāsu celulozēm, piemēram, baltu, dzeltenu un purpursarkanu.
  • Bravas maniava, dažāda Wahoo, ir toksiska, un tai ir jāiet cauri vārīšanas procesam, lai novērstu cianīdskābi, kas atrodas tās saknēs.
  • Brazīlija ir lielākais maniokas ražotājs pasaulē, kas veido apmēram 25% no globālās produkcijas.
  • Secinājums

    Tagad, kad jūs zināt, kā pareizi rakstīt, Casava izmantojiet iespēju izmēģināt dažādas receptes ar šo daudzpusīgo un garšīgo sakni. Papildus tam, ka tas ir garšīgs variants, tas arī sniedz vairākus ieguvumus veselībai. Laba apetīte!