Kā rakstīt aninhos angļu valodā

Kā jūs rakstāt “gadus” angļu valodā?

Ja jūs mācāties angļu valodu un vēlaties uzzināt, kā rakstīt vārdu “gadi” angļu valodā, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs izpētīsim dažādus veidus, kā izteikt šo ideju angļu valodā.

1. “Gadu vecums”

Visizplatītākais veids, kā izteikt ideju par “gadu vecumu” angļu valodā, ir izteiciens “gadus vecs”. Piemēram, ja jūs domājat “desmit gadus” angļu valodā, jūs teiktu, ka “desmit gadi”.

2. “Pagriezies”

Vēl viens veids, kā izteikt ideju par “gadu vecumu” angļu valodā, ir darbības vārds “pagrieziens”. Piemēram, ja jūs domājat “es veidoju 30 gadus” angļu valodā, jūs varētu teikt “man ir 30”.

3. “Svinēšana”

Neformālāks veids, kā izteikt ideju par “gadu vecumu” angļu valodā, ir darbības vārds “svinēt”. Piemēram, ja jūs domājat “es svinu savus 25 gadus” angļu valodā, jūs varētu teikt “es svinu savu 25. dzimšanas dienu”.

4. “Sasniedzot”

Vēl viena iespēja ir izmantot darbības vārdu “sasniedzot”, lai angļu valodā izteiktu ideju par “gadu vecumu”. Piemēram, ja jūs domājat “es sasniedzu savus 50 gadus” angļu valodā, jūs varētu teikt “es sasniedzu savu 50. dzimšanas dienu”.

Secinājums

Ir vairāki veidi, kā izteikt ideju par “gadu vecumu” angļu valodā, piemēram, “gadus vecs”, “pagrieziens”, “svinēt” un “sasniedzot”. Izteiksmes izvēle ir atkarīga no konteksta un valodas stila, kuru vēlaties izmantot. Es ceru, ka šis emuārs bija noderīgs, lai jūs uzzinātu, kā izteikties par “gadu vecumu” angļu valodā!