Kā jūs rakstāt kategiriju

Kā jūs rakstāt kategiriju?

Ja jūs esat siera cienītājs un mīlat labu picu vai garšīgu sāļo, jūs noteikti esat dzirdējuši par kategiriju. Bet vai jūs zināt, kā uzrakstīt šo vārdu tik slavens?

Catupiry ir ļoti populāra krēmveida biezpiena veida preču zīme Brazīlijā. To 1911. gadā izveidoja itāļu imigrants Mário Silvestrini, Lambari pilsētā, Minas Gerais. Kopš tā laika kategirija ir kļuvusi par vienu no patērētākajiem un dārgākajiem brazīliešu sieriem.

Pareizā pareizrakstība

Pareizais kategirijas rakstīšanas veids ir ar “C” Capital un “Y” beigās. Tas ir, kategirija, beigās ar “kapitālu” un “y”.

Ir svarīgi atzīmēt, ka termins “kategirija” Brazīlijā ir kļuvis tik populārs, ka daudzi cilvēki galu galā raksta ar niecīgu “C” un “I” beigās, piemēram, “Catupiri”. Tomēr šī ir nepareiza pareizrakstība un neatbilst preču zīmei.

nosaukuma izcelsme

Vārds Catupiry iedvesmoja Tupi-Guarani valodu, kuru runāja vairākas pamatiedzīvotāju ciltis Brazīlijā. Vārds “Catupiry” nozīmē “izcils” vai “pārāks”. Šī nosaukuma izvēle tika izdarīta, lai izteiktu krēmveida biezpiena kvalitāti un unikālo garšu.

Pašlaik kategirija tiek izmantota dažādās receptēs, piemēram, picās, sāļos, pīrāgos, sviestmaizēs un vēl sarežģītākos Brazīlijas virtuves ēdienos. Tās krēmīgā tekstūra un maiga garša ieguva brazīliešu garšu un kļuva par nacionālās virtuves preču zīmi.

Tāpēc nākamreiz, kad rakstīsit par slaveno krēmīgo biezpienu, atcerieties: tā ir kategirija ar “C” Capital un “Y” beigās. Un izbaudiet šo prieku savās iecienītajās receptēs!