Ko Vandinha nozīmē portugāļu valodā

Ko “Vandinha” nozīmē portugāļu valodā?

Ja esat dzirdējis, ka kāds saka vārdu “Vandinha”, un jums bija interese uzzināt savu nozīmi, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs izpētīsim šī vārda nozīmi un to, kā tas tiek izmantots portugāļu valodā.

“Vandinha” nozīme

“Vandinha” ir izteiksme, ko tautā izmanto Brazīlijā, lai atsauktos uz cilvēku, kurš ir ļoti veltīgs, rūpējas par izskatu un kurš rūpējas par vienmēr labi sakārtotu. Parasti šis vārds tiek izmantots mīlošā veidā un tam nav negatīvas pieskaņas.

Ir svarīgi atzīmēt, ka termins “Vandinha” ir slengs un nav daļa no Portugāles valodas formālās vārdu krājuma. Tāpēc tā izmantošana ir biežāka neformālā un sarunvalodā.

“Vandinha” izmantošanas piemēri

Lai labāk izprastu, kā tiek izmantots vārds “Vandinha”, skatīt dažus piemērus:

  • “Marija ir furgons, vienmēr nevainojama.”
  • “Jānis ir veltīgs, bet tas nav Vandinha.”
  • “Viņa kļūst tik ģērbusies tik daudz, ka izskatās kā Vandinha.”
  • Citas “Vandinha” nozīmes

    Papildus iepriekšminētajai nozīmei ir svarīgi uzsvērt, ka “Vandinha” var attiekties arī uz citiem kontekstiem, piemēram:

    • Vandinha – sievietes vārds, “Vanda” mazinutīvs.
    • Vandinha – sirsnīgs segvārds, kas piešķirts cilvēkiem ar nosaukumu “Vanda”.

    Secinājums

    Tagad, kad jūs zināt “Vandinha” nozīmi portugāļu valodā, varat to izmantot neformālās sarunās un izprast savu kontekstu. Atcerieties, ka šis vārds ir slengs, kas nav daļa no Portugāles valodas formālās vārdu krājuma.

    Mēs ceram, ka šis emuārs ir noskaidrojis jūsu šaubas par “Vandinha” nozīmi. Ja jums ir vairāk jautājumu vai vēlaties uzzināt par citiem terminiem, nekautrējieties izpētīt mūsu vietni un atrast vairāk informācijas.

    Atsauces: neformālā vārdnīca