Kas ir minifuces

Kas ir minifundes?

Slims ir mazi lauku īpašumi, kuriem ir samazināta zemes platība. Parasti tiem raksturīgs mazāks par lauku moduli, kas ir pasākums, ko noteikusi Nacionālais kolonizācijas institūts un agrārās reforma (InCRA), lai noteiktu lauku īpašuma minimālo lielumu.

Mini -Mesh

raksturlielumi

Minifunds ir dažas īpašas īpašības, piemēram:

  • samazināts lielums: Kā jau minēts iepriekš, mini saturam ir mazāks laukums nekā lauku modulim.
  • Ierobežota ražošana: Mazā izmēra dēļ lauksaimniecības ražošana mini -adķetēs parasti ir ierobežota, kas var apgrūtināt lauksaimnieku iztiku.
  • Intensīva darbaspēka izmantošana: Resursu ierobežošanas dēļ mini -izsludināšana ir ļoti atkarīga no ģimenes darba, lai veiktu lauksaimniecības aktivitātes.
  • Zema tehnika: Daudzos gadījumos mini -cilvēkiem ir maza infrastruktūra un tehnoloģija, kas var negatīvi ietekmēt produktivitāti.

mini -mesh

ietekme

Minifunds var saskarties ar dažādām problēmām, piemēram, piekļuves trūkumu kredītiem, tehniskai palīdzībai un atbilstošai infrastruktūrai. Tas lauksaimniekiem var izraisīt zemu produktivitāti un ekonomiskas grūtības.

Turklāt kalnrūpniecība var arī veicināt zemes koncentrāciju, jo tās bieži nespēj konkurēt ar lielākām īpašībām. Tas var radīt sociālo un ekonomisko nevienlīdzību lauku apvidos.

pasākumi, lai stātos pretī minifundes

izaicinājumiem

Lai stātos pretī mini -mesh izaicinājumiem, ir jāpieņem pasākumi, kuru mērķis ir uzlabot lauksaimnieku dzīves apstākļus un darbu, piemēram:

  • Kredīta piekļuves politika: Lauksaimniekiem ir svarīgi piekļūt kredītlīnijām, kas ļauj ieguldīt infrastruktūrā un tehnoloģijās.
  • Tehniskā palīdzība: specializētas tehniskās palīdzības piedāvājums var palīdzēt lauksaimniekiem ieviest efektīvāku un ilgtspējīgāku praksi.
  • Kolektīvā organizācija: Lauksaimnieku savienība kooperatīvos vai asociācijās var stiprināt viņu sarunas un piekļuvi tirgum.
  • Agrāro reformu politika: Vistaisnīgākais zemes sadalījums var veicināt zemes koncentrācijas samazināšanu un sociālās iekļaušanas veicināšanu lauku apvidos.
  • Secinājums

    Slimas ir mazas lauku īpašības, kas mazā izmēra dēļ saskaras ar īpašām problēmām. Lai pārvarētu šīs problēmas, ir jāpieņem pasākumi, kuru mērķis ir uzlabot lauksaimnieku dzīves apstākļus un darbu, veicināt sociālo iekļaušanu un ilgtspējību lauku vidē.