Ko tas prasa no kakla

Ko tas prasa kakla sūkā?

Kurš nekad nav pamodies ar sūkāt kaklā un izmisīgi zināt, kā no tā atbrīvoties? Šie zīmoli var būt neērti un grūti slēpties, taču par laimi ir daži veidi, kā tos noņemt vai maskēties. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas iespējas atbrīvoties no kakla sūkšanas.

mājas aizsardzības līdzekļi

Ir daži mājas aizsardzības līdzekļi, kas var palīdzēt paātrināt sūkšanas dziedināšanas procesu. Viens no tiem ir aukstas kompreses uzklāšana uz skarto zonu. Tas var palīdzēt samazināt pietūkumu un apsārtumu. Turklāt jūs varat arī mēģināt zīmolam uzklāt aspirīna un ūdens mapi. Tiek uzskatīts, ka aspirīnam ir pretiekaisuma īpašības, kas var palīdzēt samazināt sūkšanas izskatu.

grims

Ja jums nekavējoties jāslēpj sūkāt, aplauzums var būt jūsu labākais draugs. Sāciet, uzklājot zaļu korektoru, lai neitralizētu zīmola sarkano krāsu. Pēc tam virsū uzklājiet ādas krāsas korektoru. Pabeidziet ar pulvera slāni, lai saliktu aplauzumu. Atcerieties izvēlēties ūdensnecaurlaidīgus produktus, lai neļautu aplauzumam iznākt visu dienu.

Lāzera procedūras

Ja esat gatavs ieguldīt nedaudz vairāk naudas, lāzera procedūras var būt efektīvs risinājums, lai noņemtu kakla lietus. Šajās apstrādē tiek izmantotas koncentrētas gaismas stari, lai sadalītu asinīs pigmentus, kas izraisa zīmola purpursarkano vai sarkano krāsu. Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka šī ārstēšana var būt sāpīga un, lai iegūtu apmierinošus rezultātus, var būt vajadzīgas vairākas sesijas.

Profilakse

Labākais veids, kā izvairīties no kakla sūkņiem, ir sazināties ar savu partneri un noteikt skaidras robežas. Ja jūs nevēlaties redzamas zīmes uz ķermeņa, ir svarīgi par to runāt, pirms iesaistāties intīmās aktivitātēs. Jūs varat arī mēģināt valkāt augstas apkakles drēbes vai šalles, lai pārklātu kaklu.

Īsāk sakot, ir vairākas iespējas atbrīvoties no kakla sūkšanas, sākot no mājas līdzekļiem līdz lāzera ārstēšanai. Tomēr labākais veids, kā izvairīties no šiem zīmoliem, ir noteikt skaidras robežas ar savu partneri un paziņot par viņu vēlmēm. Atcerieties, ka komunikācija ir būtiska visās attiecībās.