Kas tiek svinēts 26. septembrī

Kas tiek svinēts 26. septembrī?

26. septembrī Valentīna diena tiek svinēta Brazīlijā. Šis datums ir iespēja svinēt mīlestību un savienību starp pāriem, apmainīties ar dāvanām un parādīt simpātijas un pieķeršanos.

Valentīna dienas izcelsme

Valentīna dienas izcelsme datēta ar seno Romu, kur 15. februārī tika svinēti Lupercalia svētki par godu auglības Dievam. Šo svētku laikā jauni vientuļi tika piesaistīti, lai veidotu pagaidu pārus.

Tomēr datums, kuru mēs šobrīd pazīstam kā Valentīna dienu, ir izcelsme četrpadsmitajā gadsimtā Anglijā. Tiek uzskatīts, ka šajā laikā bīskaps Valentīns veica slepenas laulības, pat ar imperatora Klaudio II aizliegumu. Šī iemesla dēļ Valentīns tika arestēts un notiesāts uz nāvi 14. februārī.

Par godu bīskapam Valentīnam, 14. februāris bija pazīstams kā Valentīna diena un vēlāk Valentīna diena vairākās pasaules valstīs.

Kā Valentīna diena tiek svinēta Brazīlijā?

Brazīlijā Valentīna diena tiek svinēta 12. jūnijā, Svētā Entonija dienas priekšvakarā, kas pazīstama kā svētā spēle. Šis datums jūnijā tika stratēģiski izvēlēts, lai pārdotu tirdzniecību.

pāri bieži apmainās ar dāvanām, piemēram, ziediem, šokolādes, kartēm un īpašām programmām, piemēram, romantiskas vakariņas, ekskursijas un ceļojumi. Daudzi pāri izmanto arī datumu, lai deklarētu mīlestības deklarācijas un atkārtoti apstiprinātu savas jūtas.

  • Dāvanu apmaiņa
  • Romantiskas vakariņas
  • Ekskursijas un ceļojumi
  • Mīlestības deklarācijas
  • Turklāt daudzi tirdzniecības iestādes un restorāni piedāvā īpašas akcijas un atlaides, lai piesaistītu pārus.


    Parastās aktivitātes Valentīna dienā
    Populāras dāvanas

    Ir svarīgi atcerēties, ka Valentīna diena ir saistīta ne tikai ar materiālām dāvanām, bet arī pāru pieķeršanās un pieķeršanās demonstrācijām.

    Uzziniet vairāk par Valentīna dienu

    Atsauces:

  • https://www.example.com/dia-dos-namorados
  • https://www.example.com/historia-dia-dos-namorados
  • romantiskas vakariņas ziedi
    ekskursijas un ceļojumi šokolādes
    Mīlestības deklarācijas kartes