Jo jūrascūciņa rada troksni, kad es izdarīju pieķeršanos

Tā kā jūrascūciņa rada troksni, kad es izdarīju simpātijas

Indijas cūkas ir burvīgi un populāri mājdzīvnieki visā pasaulē. Viņi ir pazīstami ar savu paklausīgo un sabiedrisko raksturu, bet dažreiz viņi var radīt dīvainus trokšņus, kad viņi tiek glāstīti. Šajā rakstā mēs izpētīsim iemeslus, kāpēc Indijas cūkas rada troksni, kad tās saņem pieķeršanos.

vokālā komunikācija

Indijas cūkas ir ļoti komunikatīvi dzīvnieki, un, lai izteiktu sevi, izmanto dažādas skaņas. Kad jūs sirsnojat jūrascūciņu no Indijas, viņš var radīt trokšņus, lai parādītu, ka viņš bauda kontaktu. Šīs skaņas var atšķirties no mazām līdz blay vinčām.

Prieku izteiksme

Indijas cūkas ir jutīgi dzīvnieki un var izteikt prieku, izmantojot vokālās skaņas. Kad jūs glāstāt nelielu cūku no Indijas, tā var radīt trokšņus, lai parādītu, ka jūs baudāt pieķeršanos. Šīs skaņas var interpretēt kā pateicības un laimes veidu.

pieskāriena reakcija

Dažas mazas cūkas Indijā var radīt trokšņus, kad tās pieskaras, jo noteiktos ķermeņa apgabalos tās ir jutīgas. Piemēram, ja jūs glāstāt jūrascūciņu vēderu no Indijas, tas var radīt trokšņus, lai parādītu, ka tas ir neērti vai nepatīk šāda veida pieskāriens. Ir svarīgi novērot jūsu jūrascūciņas reakcijas un ievērot jūsu robežas.

vajadzību komunikācija

Indijas mazās cūkas var arī radīt trokšņus, ja viņi kaut ko vēlas, piemēram, pārtiku, ūdeni vai uzmanību. Ja jūs glāstāt savu jūrascūciņu un sākat radīt trokšņus, tā var būt zīme, ka viņš ir izsalcis, izslāpis vai vēlaties, lai jūs turpinātu viņam pievērst uzmanību.

  • Joy of Joy
  • Ronroned ar prieku
  • Diskomorta izpausme
  • Vajadzību komunikācija

  • skaņas
    Nozīme

    atsauce

    vinčas Prieks un prieks
    ronronados Prieks un pateicība
    Citas dīvainas skaņas diskomforts vai vajadzības