Kā pagatavot kartupeļu gnocchi

Kā padarīt kartupeļu ggat

Kartupeļu gnocchi ir tradicionāls itāļu virtuves ēdiens, kas ir ieguvis daudzu cilvēku garšu visā pasaulē. Kartupeļu gnocchi, kas izgatavota no vienkāršām un garšīgām sastāvdaļām, ir garšīgs īpašas maltītes variants. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai izveidotu perfektu kartupeļu gnocchi.

sastāvdaļas:

  • 1 kg kartupeļu
  • 2 tases kviešu miltu
  • 1 ola
  • Sal pēc garšas

sagatavošanas režīms:

1. solis: vāriet kartupeļus

Sāciet mizot un sagriezt kartupeļus vidējos gabaliņos. Pēc tam ievietojiet tos pannā ar sāli un sāli un uzkarsē līdz vidējai karstumam. Ļaujiet tai pagatavot apmēram 20 minūtes vai līdz kartupeļi ir mīksti.

2. solis: mīciet kartupeļus

Pēc kartupeļu vārīšanas iztukšojiet ūdeni un mīciet tos ar dakšiņu vai iziet cauri kartupeļu izspiešanai. Pārliecinieties, ka nesaņemat lielus gabalus.

3. solis: pievienojiet sastāvdaļas

Uz tīras, gludas virsmas pagatavojiet daudz kviešu miltu un centrā atveriet caurumu. Ievietojiet saburzītos kartupeļus caurumā un pievienojiet olu un sāli. Labi samaisiet līdz viendabīgai masai.

4. solis: modelējiet gnocchi

Mīklu sadaliet mazās porcijās un uz miltu virsmas katru porciju iesaiņojiet auklas formā. Sagrieziet stīgas apmēram 2 cm.

gabaliņos

5. solis: vāriet gnocchi

Lielā pannā vāriet sālsūdeni. Pievienojiet gnocchi gabaliņus verdošam ūdenim un vāriet apmēram 3 minūtes vai līdz tie paceļas uz virsmu. Noņemiet tos ar putekļiem un atlieciet malā.

6. solis: kalpojiet Gnocchi

Kartupeļu gnocchi var pasniegt ar dažādām mērcēm, piemēram, tomātu mērci, baltu mērci vai pesto mērci. Izvēlieties savu iecienīto un pārlejiet vārīto gnocchi. Pabeidziet ar rīvētu sieru un bazilika lapām.

Tagad, kad jūs zināt, kā veikt kartupeļu gnocchi, izmēģiniet šo recepti mājās un pārsteigt visus ar garšīgu un mājās gatavotu ēdienu. Laba apetīte!