Kā izveidot savienojumu ar citu valsti

Kā izveidot savienojumu ar citu stāvokli

Zvana uz citu valsti var šķist sarežģīti, taču tas patiesībā ir diezgan vienkārši. Ar tehnoloģiju attīstību ir pieejamas vairākas iespējas, lai veiktu tālsatiksmes zvanus. Šajā rakstā mēs jums parādīsim dažus veidus, kā to izdarīt viegli un ekonomiski.

1. Izmantojot apgabala kodu

Viens no visizplatītākajiem veidiem, kā izveidot savienojumu ar citu stāvokli, ir apgabala kods. Katrā stāvoklī ir noteikts kods, kam jābūt mirušam pirms tālruņa numura. Piemēram, ja vēlaties piezvanīt Sanpaulo, kuram ir apgabala kods 11, jums ir jāizdara zvana 011 + tālruņa numurs.

2. Izmantojot zvanu lietotnes

Ar tehnoloģiju attīstību ir parādījušās vairākas lietojumprogrammas, kas ļauj jums veikt tālsatiksmes izsaukumus bez maksas vai par zemākām cenām. Daži piemēri ir Skype, Whatsapp un Viber. Vienkārši instalējiet lietotni viedtālrunī un pievienojiet kredītus vai izmantojiet bezmaksas zvana opciju, ja tas ir pieejams.

3. Savienojums ar uzlādi

Vēl viena iespēja ir piezvanīt uz uzlādi. Šajā gadījumā persona, kas saņem zvanu, ir tā, kas maksā par zvanu. Lai piezvanītu, vienkārši sastādiet 90 + pārvadātāja kodu + apgabala kods + tālruņa numurs. Piemēram, ja vēlaties piezvanīt, lai uzlādētu Riodežaneiro, kurā ir laukuma 21 kods, jums vajadzētu sastādīt 90 + operatora kodu + 21 + tālruņa numurs.

4. Izmantojot VoIP pakalpojumus

Voice (balss pārmērīga interneta protokols) VoIP pakalpojumi ļauj veikt tālsatiksmes zvanus, izmantojot internetu. Ir vairāki uzņēmumi, kas piedāvā šāda veida pakalpojumus, piemēram, Skype un Google Voice. Vienkārši reģistrējieties, pievienojiet kredītpunktus vai izmantojiet bezmaksas zvana opciju, ja tas ir pieejams, un piezvaniet uz vēlamo numuru.

5. Savienojums no fiksētās līnijas

Ja jums ir fiksētais tālrunis, varat arī piezvanīt uz citu valsti. Vienkārši sastādiet tālsatiksmes kodu (parasti 0) + operatora kods + apgabala kods + tālruņa numurs. Piemēram, ja vēlaties piezvanīt Minas Gerais, kam ir apgabala kods 31, jums vajadzētu sastādīt 0 + operatora kodu + 31 + tālruņa numurs.

Kā redzat, izsaukums uz citu valsti nav tik sarežģīts, kā šķiet. Vienkārši izpildiet šos padomus un izvēlieties iespēju, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām. Tagad jūs varat sazināties ar draugiem un ģimeni jebkur Brazīlijā, pārāk daudz netērējot!