Kā padarīt Sumario vārdu

Kā izveidot kopsavilkumu Word

Kopsavilkums ir ļoti noderīgs rīks plašu vārdu dokumentu organizēšanai un strukturēšanai. Tas ļauj lasītājam veikt satura pārskatu un var viegli pārvietoties starp sadaļām. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā vārdos izveidot kopsavilkumu.

1. solis: strukturējiet dokumentu

Pirms kopsavilkuma izveidošanas ir svarīgi pareizi strukturēt dokumentu. Izmantojiet dažādus līmeņa nosaukumus katrai sadaļai, izmantojot & lt; h1 & gt; , & lt; h2 & gt; e un lt; h3 & gt; < /Strong>. Tas palīdzēs vārdu identificēt sadaļas un automātiski izveidot kopsavilkumu.

2. solis: ievietojiet kopsavilkumu

Novietojiet kursoru, kur vēlaties ievietot kopsavilkumu. Pēc tam dodieties uz cilni “Atsauces” un noklikšķiniet uz “Kopsavilkums”. Jūs redzēsit dažas iepriekš informētas kopsavilkuma iespējas. Atlasiet vēlamo stilu.

3. solis: atjauniniet kopsavilkumu

Pēc kopsavilkuma ievietošanas ir svarīgi to atjaunināt ikreiz, kad dokumentā notiek izmaiņas. Lai to izdarītu, pareizi noklikšķiniet uz kopsavilkuma un atlasiet opciju “Atjaunināt lauku”. Jūs varat izvēlēties atjaunināt tikai pašreizējo lapu vai visu dokumentu.

4. solis: pielāgojiet kopsavilkumu

Vārds ļauj pielāgot kopsavilkumu atbilstoši savām vēlmēm. Lai to izdarītu, pareizi noklikšķiniet uz kopsavilkuma un atlasiet opciju “Rediģēt indeksu”. Citu opciju starpā varat mainīt formatēšanu, pievienot vai noņemt nosaukumu līmeņus.

5. solis: pārskatiet kopsavilkumu

Pēc kopsavilkuma izveidošanas un pielāgošanas ir svarīgi to pārskatīt, lai nodrošinātu, ka visas sadaļas ir pareizi identificētas. Pārliecinieties, ka nosaukumi ir pareizā secībā, un, ja nav formatēšanas kļūdu.

Secinājums

Kopsavilkums ir būtisks līdzeklis, lai atvieglotu navigāciju plašos vārdu dokumentos. Veicot šajā rakstā aprakstītās darbības, jūs varat ātri un efektīvi izveidot kopsavilkumu. Mēģiniet izmantot šo funkcionalitāti nākamajos dokumentos un izbaudiet tās piedāvātās priekšrocības.